Cine este Giulia Nahmany, concurenta de la Ferma de pe Pro TV. A plâns de bucurie când a mâncat un cartof

Ana Anitoiu 15.09.2020, 16:14
Cine este Giulia Nahmany, concurenta de la Ferma de pe Pro TV. A plâns de bucurie când a mâncat un cartof

Giulia Nahmany, concurenta la emisiunea „Ferma. Orășeni vs săteni” de la Pro TV, a ajuns, în cadrul show-ului, departe de confortul de care se bucură, de obicei, în viața de zi cu zi. Vedeta a plâns de bucurie, datorită unui cartof, ea fiind obișnuită cu luxul de acasă. Totuși, trecutul ei nu este lipsit de clipe îngrozitoare.

În vârstă de 37 de ani, Giulia Nahmany a fost eliminată din concurs, la „Ferma. Orășeni vs săteni”, alături de Gabi Toader. Însă, cei doi nu au fost trimiși acasă, ci au devenit „haiduci”. Au fost lăsați de organizatorii show-ului să arate cum se descurcă singuri, într-o pădure din apropiere.

Cum a ajuns Giulia Nahmany să plângă de bucurie, datorită unui cartof

Prin această decizie a organizatorilor emisiunii, Giulia Nahmany a ajuns să doarmă într-un culcuș improvizat, pe pământ. Vedeta a plâns de bucurie, datorită unui cartof fiert cu ceapă. Actrița, care obișnuiește, din când în când, să țină posturi negre, a recunoscut că a ajuns într-o situație dificilă.

„Eu oricum țin posturi negre doar cu apă, în rest mănânc foarte puțin și totul vine din conștientizare, organismul nu are nevoie de mult pentru a trăi sănătos. Dar totuși, nici chiar așa de puțin ca acum!! A fost dificil să nu am fructele mele, pe care sunt obișnuită să le mănânc zilnic: ovăzul, laptele de migdale, avocado, salate etc. Am ajuns la punctul în care să plâng de fericire atunci când mănânc un cartof și ceapă”, a declarat vedeta, pentru Click!.

„La început am avut o stare de neliniște și de nesiguranță când m-am trezit că eu nu sunt la fermă, ci într-o groapă, în mijlocul pădurii! Dar, în scurt timp, a trebuit să mă adaptez, am realizat ce se întâmplă și, încet încet, mi-am revenit”, a mai spus ea.

Cine este Giulia Nahmany, concurenta de la Ferma de pe Pro TV. A plâns de bucurie când a mâncat un cartof
Cine este Giulia Nahmany, concurenta de la Ferma de pe Pro TV. A plâns de bucurie când a mâncat un cartof

Totuși, Giulia Nahmany a găsit soluția, pentru a-și îndulci experiența. A apelat la yoga, ca să facă față provocărilor de la emisiunea „Ferma. Orășeni vs săteni”, difuzată de Pro TV.

„Faptul că practic yoga m-a ajutat enorm să mă echilibrez, nu cred că aș fi reușit să rezist dacă nu aș fi practicat. Am încercat să nu mă gândesc la faptul că pe izopren apăreau tot feluri de vietăți – insecte, furnici, râme – și să încerc să mă interiorezez. Nu contează unde ești cu trupul fizic, important este să practici oriunde ai fi. Yoga m-a făcut să înțeleg multe taine legate atât de propria ființa, cât și de natură. Am considerat un avantaj faptul că mă aflu în liniște în natură și am reușit să intru în armonie cu aceasta.

Yoga m-a învățat să mănânc și să gândesc sănătos și orice ar fi să privesc lucrurile cu detașare, deși de multe ori apăreau gânduri care să mă fac să cred că nu pot rezista și că trebuie să renunț. Pentru prima dată am reușit, cu adevărat, să mă conectez cu natura, să apreciez liniștea totală și pentru o perioadă destul de lungă să fiu doar înconjurată de copaci. Mă uitam des spre cer și îmi imaginam cum sunt alături de familia mea”, a explicat ea.

Cine este, de fapt, Giulia Nahmany. Unde a început viața ei și cum și-a construit o carieră

Viața Giuliei Nahmany a început pe 16 ianuarie 1983, în orașul Kfar Saba din Israel. Când avea vârsta de șase ani, ea și familia ei s-au mutat în Belgia. Apoi, destinul a adus-o în România. Avea 10 ani când s-a stabilit în București și a început să facă ore de pian și canto.

Giulia Nahmany, care cunoaște în afară de limba română, și limbile ebraică, engleză și franceză, a urmat American International School of Bucharest. Studiile ei nu s-au oprit aici. Giulia a studiat și managementul afacerilor, la Universitatea Huron din Londra. A locuit în capitala Regatului Unit în perioada 2001 – 2004.

Cariera ei în muzică a început în anul 1998, când a participat la Festivalul de la Mamaia. Apoi, în anii 1999-2000, Giulia Nahmany a fost VJ la MCM România.

Primul ei videoclip ce a fost difuzat de MTV România a fost cel al melodiei „Sună Sună”, din anul 2000, compusă de Adrian Ordean. Apoi, în anul 2004, a început să lucreze la primul ei album izraelian și a lansat piesa „Mystery Called Love”, în engleză și ebraică.

Giulia Nahmany și-a început cariera în muzică în anul 1998
Giulia Nahmany și-a început cariera în muzică în anul 1998

Totodată, Giulia Nahmany a colaborat cu Morandi și a lansat piesa „Beijou Uh La La”. O altă melodie pe care a lansat-o vedeta este „The creature of the Night” sau „Hayat Halayla”, în ebraică.

Din palmaresul Giuliei Nahmany fac parte și două participări la concursuri muzicale importante. Mai întâi, la Festivalul Cerbul de Aur, la care a reprezentat Israelul, în 2005, câștigând premiul de popularitate. Apoi, la Eurovision, în 2007. Însă, acolo, piesa ei, „Make it”, compusă de Papa jr., a fost catalogată drept plagiat, așa că ea a fost eliminată din competiție.

Giulia Nahmany a cochetat și cu cinematografia. Când a fost întrebată, într-un interviu acordat Viva, dacă preferă cinematografia sau televiziunea, vedeta a dezvăluit unde se simte mai bine.

„Mă regăsesc mai degrabă în zona cinematografiei pentru că acolo am șansa să interpretez alte personaje. Fiecare film în parte înseamnă un alt personaj și vine la pachet cu sentimente pe care uneori nu am avut ocazia să le experimentez în viața de zi cu zi.

Apoi mai este și faptul că trebuie să înțelegi personajul, să înțelegi de ce ia anumite decizii, de ce acționează într-un anume fel. În plus, atunci când interpretezi un personaj ai mult mai multă libertatea, poți fi mult mai creativ.”, a spus ea.

Giulia Nahmany a apărut în filme precum: „Love by Design” (2014), cu Jane Seymour și David Oakes, „High Strung” (2016) și „The Cleansing Hour” (2019). Ea va putea fi văzută și în filmul „Luca” (2020), regizat de Horațiu Mălăele, a cărui premieră va avea loc în luna noiembrie.

Giulia Nahmany are două fetițe
Giulia Nahmany are două fetițe

Ce lovitură cumplită a primit Giulia Nahmany de la viață. Ce activități îndrăgește în prezent

Pentru Giulia Nahmany, viața nu a fost întotdeauna lapte și miere. A primit o lovitură cumplită, când a pierdut-o pe mama sa, de profesie medic stomatolog. Femeia a fost răpusă de cancer. Ei, vedeta i-a dedicat o carte, intitulată „Merg mai departe. Mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”.

„Mama era bolnavă de mulţi, foarte mulţi ani. Avea cancer la sân cu metastaze, iar boala recidivase după foarte mulţi ani de remisie. Cancerul ţinut în şah 14 ani se întorsese, decis de data aceasta să nu mai piardă lupta cu dorinţa mamei de a trăi.

Ne-a ascuns cu demnitate şi curaj toată bătălia purtată cu înverşunare, ani în şir (n.r. mama Giuliei Nahmany a decedat în septembrie 2014)”, a scris actrița în cartea ei.

O suferință a adus-o pe alta. Giulia s-a îmbolnăvit, la rândul ei, după ce moartea mamei sale i-a frânt inima. A trăit un moment în care a fost sigură că urma să moară.

„În primăvara anului 2015 am plecat la Los Angeles pentru diverse întâlniri cu mai mulţi oameni de film. Singură, fără Cătălin al meu (n.r. soţul ei). Fără nici un fel de alt semnal de alarmă, într-o zi, brusc, la hotel fiind, am rămas fără aer. Mă sufocam fizic, real, iar inima mea o luase complet razna.

Nu mai ştiu cum am reuşit să avertizez recepţia hotelului în care eram cazată, nu-mi mai amintesc nici cât timp a trecut până a sosit o ambulanţă. Doar atât îmi este încă foarte clar în minte: eram sigură că voi muri şi că voi ajunge la soţul şi la copiii mei într-un sicriu, în cala avionului, apoi sub pământ, ca mama. Sufeream de depresie ascunsă”, a mai povestit Giulia Nahmany.

În prezent, însă, Giulia Nahmany are de ce să lupte cu greutățile vieții. Cele două fetițe ale ei, Caroline și Stephanie, îi înseninează viața vedetei, care a dezvăluit ce activități îndrăgește.

„Mă relaxează să petrec timp cu fetițele mele. Una dintre activitățile noastre favorite, în familie, este să ieșim cu bicicleta. Când îmi iau timp pentru mine îmi place să mă bucur de aroma terapie, să citesc cărți de spiritualitate, să practic yoga sau să văd un film bun în cinematograful meu de acasă.”, a dezvăluit vedeta, care se ocupă și de câteva afaceri.

Emisiunea „Ferma. Orășeni vs săteni” de la Pro TV a început marți, 8 septembrie 2020. Noul sezon a luat startul cu 16 concurenți, printre care și Giulia Nahmany.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...