Cine este Diana Rotaru, prezentatoarea de la show-ul matrimonial Provocarea Destinului. Când începe emisiunea la Antena 1

Nicu Stan 04.07.2023, 20:58
Cine este Diana Rotaru, prezentatoarea de la show-ul matrimonial Provocarea Destinului. Când începe emisiunea la Antena 1

Cine este Diana Rotaru, prezentatoarea de la show-ul matrimonial Provocarea Destinului. Din 11 iulie, debutează un nou reality show estival, în care concurenții au la dispoziție 5 săpătămâni pentru a-și găsi partenerul. Când începe emisiunea la Antena 1.

Cine este Diana Rotaru. Va prezenta show-ul matrimonial ”Provocarea Destinului” de la Antena 1

Cine este Diana Rotaru este întrebarea multora dintre românii care au aflat de noul show TV de la Antena 1, ”Provocarea Destinului”.

Vara aceasta aduce la Antena 1 multe emoții și trăiri puternice într-un dating show TV intens. Acest concurs TV poate schimba viețile participanților care vor trebui dea o șansă iubirii.

Diana Rotaru este din Republica Moldova
Diana Rotaru este din Republica Moldova

Ce este Provocarea Destinului

„Provocarea destinului“ este un reality-show dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între participanții cu experiență de viață. Aceștia trebuie să fie gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire sau relație nefastă.

Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune de la Antena 1, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, începând cu 11 iulie.

Cine este Diana Rotaru

Diana Rotaru este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău. Aceasta a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Are patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, precum și concerte susținute în România. În plus, Diana are experiența micului ecran.

„Pentru mine, acest proiect este o nouă provocare în cariera mea de prezentator TV. Sau, dacă vreți, o provocare a destinului, așa cum este și pentru concurenți. Viața este plină de surprize, de aceea tratez lucrurile cu mulțumire și recunoștință“, a declarat Dianna.

„Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste. Concurenții au experiență de viață, au fost dezamăgiți, trădați sau n-au avut noroc în dragoste. Ei nu vor o iubire estivală, ei vor un partener de viață, vor o familie. Sunt oameni maturi, care vin să-și înfrunte destinul și să-și găsească marea dragoste. Iar eu abia aștept să-i întâlnesc și să pornim împreună în această călătorie fascinantă“, a adăugat aceasta pentru aceia care nu știu cine este Diana Rotaru.

Diana Rotaru va prezenta Provocarea Destinului de la Antena 1
Diana Rotaru va prezenta Provocarea Destinului de la Antena 1

Cât timp au concurenții pentru a-și îndeplini misiunea

Show-ul TV va aduce astfel în prim plan participanți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani. Aceștia vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea, respectiv să-și încerce încă o dată norocul în dragoste, printre concurenții din cadrul concursului.

Tot acest show care are în vedere formarea de cupluri va avea, așadar, o dinamică intensă, dar în același timp și savuroasă. Poveștile de viață ale participanților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii telespectatorilor, vor condimenta dating show-ul ce promite o abordare unică pentru piața din România. „Provocarea destinului“ va fi difuzat de luni până vineri, de la 14:00 la 17:00.

Urmăriți Impact.ro și pe