Cine este, de fapt, tânăra care i-a sucit mințile lui Liviu Dragnea. Bruneta și fostul lider PSD s-au cunoscut într-un mod inedit. GALERIE FOTO

Stan Filon 18.09.2022, 14:33

Cine este, de fapt, Suzi, tânăra care i-a sucit mințile lui Liviu Dragnea și care l-a făcut de băcănie acum pe fostul lider PSD, care a ajuns din nou subiect de scandal monden. După ce a fost înșelat de iubita sa mai tânără cu 30 de ani și a fost pe prima pagină a publicațiilor din România, iată că Liviu Dragnea revine în atenția publicului tot cu subiecte de budoar.

Cine este, de fapt, tânăra care i-a sucit mințile lui Liviu Dragnea

Românii toți se întreabă acum …cine este Suzi, cea care i-a sucit mințile lui liviu Dragnea. Ei bine, se pare că cei doi se cunosc de ceva timp, deoarece Suzi este nimeni alta decât ca mai bună prietenă a Irinei Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Cei doi au avut o discuție incendiară pe WhatsApp, în timp ce fostul lider PSD se afla la masă cu președintele Serbiei și premierul Macedoniei.

În timp ce președintele Serbiei și premierul Macedoniei vorbeau lucruri neinteresante, probabil despre dezvoltarea economiei țărilor lor sau creșterea nivelului de trai al populației, Liviu Dragnea avea alte preocupări. Încerca să o vrăjească pe Suzi, care putea să-i fie nepoată.

Cine este, de fapt, tanara care i-a sucit mintile lui Liviu Dragnea
Cine este, de fapt, tanara care i-a sucit mintile lui Liviu Dragnea

Suzi, paravan pentru infidelitățile Irinei Tănase

Formele tinerei i-au luat mințile lui Liviu Dragnea, care a recunoscut chiar că nu se mai putea concentra la altceva, decât la pozele lui Suzi. După ce Dragnea i-a făcut câteva complimente pentru felul în care arată, spunându-i că „s-a maturizat incredibil”, Suzi a ținut să-i bată obrazul că nu a avut ochi pentru ea, lăsând să se înțeleagă că se concentra prea mult pe Irina Tănase care s-a dovedit a fi o infidelă.

Încă nu se știe dacă cei doi au pus în practică ceea ce au discutat în acea seară, pe WhatsApp, însă cert este faptul că Suzi este o tânără foarte atrăgătoare, iar fotografiile ei dezinvolte de pe rețelele sociale sunt dovada vie că poate trezi interesul oricărui bărbat.

„Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii?”

Suzi a pus și ea umărul la escapadele amoroase ale bunei sale prietene, Irina Tănase. Cea care îi era iubită pe-atunci lui Liviu Dragnea se folosea de Suzi pentru a ajunge în brațele amantului Paul. Îi spunea lui Dragnea că merge la coafor cu Suzi, însă odată ajunse acolo, o lăsa pe Suzi pe scaun, iar Irina ieșea prin spate și se vedea cu Paul, care o lua și o ascundea de ochii curioșilor în câte o cameră de hotel, unde petreceau momente fierbinți.

Liviu Dragnea a răbufnit, după apariția în presă a dialogului cu Suzi și nu își explică de ce s-a întâmplat asta. „Aşa cum este bine cunoscut de către toată lumea sunt un bărbat liber, fără obligaţii, care poate vorbi cu orice femeie şi nu înţeleg care sunt motivele pentru care se finanţează această campanie. Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii? Este cineva care suferă de gelozie? Îi este cuiva teamă de mine?”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...