Cine este, de fapt, soțul Ralucăi Bădulescu. Vedeta de la Bravo ai Stil a povestit ce s-a întâmplat când s-au cunoscut

Iancu Andreea 28.01.2021, 09:21

Raluca Bădulescu este unul dintre membrii juriului de la Bravo, ai stil! care se bucură de o mare notorietate în rândul publicului telespectator. Cu toate acestea, puțini cunosc cine este, de fapt, soțul Ralucăi Bădulescu. Sinceră, deschisă la nou și savuroasă în exprimare, „regina” Raluca are o poveste de viață desprinsă din basme. Vedeta de la Bravo, ai stil! a povestit cum și-a cunoscut partenerul de viață și ce a ajutat-o să reziste alături de el mai bine de un deceniu.

Cine este, de fapt, soțul Ralucăi Bădulescu

Florin și Raluca Bădulescu formează un cuplu de aproape 12 ani. Cei doi se iubesc și astăzi ca în prima zi, iar vedeta Bravo, ai stil! a povestit recent și cum a arătat această primă întâlnire cu partenerul său de viață. Între soțul Ralucăi Bădulescu și jurată a fost dragoste la prima vedere. Vedeta a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro că și-a dorit dintotdeauna să îl întâlnească pe cel ales și a reușit abia la vârsta de 33-34 de ani.

De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Impulsivă din fire, Raluca a cântărit totuși momentul în care a avut loc prima dragoste. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii de la Kanal D că după prima întâlnire și-a dorit să mai rămână în compania bărbatului, însă a ales să plece acasă. La scurt timp totuși, Raluca s-a răzgândit și l-a sunat pe Florin să se întâlnească din nou. Se pare că aceasta a fost cheia succesului pentru cei doi îndrăgostiți.

Când am ajuns în față blocului m-am gândit mai bine, am cugetat, l-am sunat și l-am întrebat dacă ar vrea să ne vedem. (zâmbește) Și mi-a răspuns că Da, haide! Uite, acel îndemn, haide, a dus la o căsnicie care durează de 12 ani, aproape.

Raluca Bădulescu și Florin, soțul său
Raluca Bădulescu și Florin, soțul său

Au hotărât să nu mai aibă copii

Deși între ei există o iubire intensă, Raluca și Florin nu au și copii. Totuși, vedeta de la Kanal D are un fiu, pe Alex, dintr-o relație anterioară. Echilibrați și cerebrali, Raluca Bădulescu și soțul său au decis să nu mai conceapă un alt suflet și îi oferă astfel dragostea lor exclusiv lui Alex. După spusele vedetei, Florin și Alex au o relație superbă, bărbatul considerându-l pe tânăr ca și fiul său.

Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali. Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege. A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca și pe copilul lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...