Cine este, de fapt, nașa de cununie a cântărețului George Hora. Este una dintre cele mai dorite femei din România

Iancu Andreea 03.11.2021, 14:01

George Hora este unul dintre producătorii și artiștii români de succes din România, care însă preferă să se țină departe de lumina reflectoarelor. De curând, cântărețul a decis să își unească destinul de cel al iubitei sale, Ramona. Cei doi s-au căsătorit, iar nașa de cununie a cântărețului George Hora a fost una dintre cele mai dorite femei din România. Atât mirii cât și invitații au îmbrăcat ținute speciale, iar cadrul organizat a fost unul de basm.

Cine este nașa de cununie a lui George Hora. Cântărețul s-a căsătorit recent

George Hora și iubita sa, Ramona, s-au căsătorit weekendul acesta. Petrecerea a fost una cu un număr mare de invitați, iar mirii și invitații lor au strălucit în ziua cea mare. Cea care a atras toate privirile a fost nașa de cununie a lui George Hora, nimeni alta decât frumoasa Roxana Ionescu. Vedeta, împreună cu soțul său Tinu Vidaicu, au fost nași și pentru cuplul format din Gabriela și Dani Oțil. Roxana și Tinu sunt și ei căsătoriți din luna iunie a acestui an.

Pentru că George și Tinu sunt buni prieteni și colegi în cadrul Dirty Nano, un proiect care implică muzica de club, cei doi au decis să devină o familie. Cununia civilă a fost organizată însă pe 6 martie, iar în weekendul trecut mirii s-au bucurat de cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Petrecerea a avut loc într-un local select, decorat special. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Cuza și Emi de la „Noaptea Târziu”, precum și artiști ca Dan Bittman, Puya și Kamelia, cea din urmă fiind sora lui George Hora.

Cine este nașa de cununie a cântărețului George Hora
George Hora și soția sa, Ramona, alături de cei doi nași, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu

Ținutele vedetelor au impresionat

Imaginile de la nunta proaspeților însurăței au dezvăluit o mulțime de ținute speciale. Mireasa a ales o vestimentație simplă dar cochetă, îmbrăcând o rochie albă, cu mâneci scurte. Un colier delicat și părul prind într-un coc au accesorizat ținuta. Și mirele a fost la fel de elegant, purtând un costum negru clasic și o cămașă albă, alături de un papion simplu, negru.

Nașii au fost și ei îmbrăcați ca pentru un eveniment special. Roxana Ionescu a atras, în mod evident, privirile tuturor, cu o rochie crem, lungă, fără mâneci, mulată pe corp astfel că i-a dezvăluit formele perfecte. Soțul său, Tinu, a preferat un costum simplu și elegant pentru postura de naș.

Roxana Ionescu, în sfârșit împlinită

Viața amoroasă a Roxanei Ionescu a trecut prin multe suișuri și coborâșuri. Deși a căutat întotdeauna dragostea adevărată, vedeta a avut și de suferit din pricina persoanelor nepotrivite. Roxana a recunoscut că a trecut prin momente dificile înainte să îl cunoască pe Tinu, care i-a devenit cel mai bun prieten și partener de viață. Vedeta susține că în sfârșit și-a găsit sufletul pereche.

Ne știm din 2013 și ne-am căsătorit acum. Ce, e rău? Dar și când am luat această hotărâre, gata, e luată! Niciodată nu o să ne mai despărțim. Nu credeam că o să simt vreodată așa ceva și este minunat și doresc tuturor acest lucru.

Am avut o viață foarte frumoasă, dar a fost și foarte încercată. Poate prea încercată, dar dacă m-aș fi oprit accolo nu aș mai fi făcut nimic. Cred că dacă învățăm să înțelegem că ni se întâmplă unele lucruri în viață ca să putem să le depășim, pentru că putem face asta, atunci lucrurile devin mai simple, a declarat Roxana Ionescu, în emisiunea „Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...