Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea. Sunt împreună de 5 ani. Detalii nebănuite despre alesul vedetei de la Kanal D

Diana Radu 29.06.2020, 16:08
Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea. Sunt împreună de 5 ani. Detalii nebănuite despre alesul vedetei de la Kanal D

După relația controversată pe care a a avut-o cu Cristi din care a rezultat un copil, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat în public. Însă, vedeta Kanal D se iubește în secret cu un bărbat de cinci ani. Cine este cel care i-a furat inima brunetei?

Cu cine iubește Andreea Mantea, în secret, de 5 ani

Prezentatoarea TV și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat, după relația cu Cristi. Andreea Mantea este foarte rezervată atunci când vine vorba de viața sa personală, așa că l-a ținut ascuns de ochii curioșilor. Însă, apropiații vedetei au observat că pe degetul acesteia a părut un inel, care pare a fi unul de logodnă.

Iubitul misterior al Andreei Mantea lucrează tot în televiziune, iar cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani și potrivit unor surse din anturajul vedetei se înțeleg foarte bine.

andreea mantea, iubit, relatie
Cu cine iubește Andreea Mantea, în secret, de 5 ani

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au declarat surse din anturajul Andreei Mantea, pentru Ciao.ro.

Ce relație are Andreea Mantea cu tatăl copilului ei

Andreea Mantea s-a despărțit de fostul ei iubit, Cristi Mitrea, chiar când se afla în luna a patra de sarcină. De atunci, cei doi nu au mai avut nimic în comun, iar vedeta s-a ocupat singură de educația fiului lor David. După ce David, copilul lor, a înaintat în vârstă, cei doi par că au revenit la sentimente mai bune. Astfel încât au început să comunice din nou, stabilind chiar și un program prin care Cristi își poate vedea copilul. Acum, David primește de la tatăl său și pensia alimentară, potrivit mai multor informații.

„Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe