Cum arăta Andreea Mantea înainte să devină celebră. Imaginea care a făcut furori pe Internet

Redacția IMPACT 22.04.2020, 12:52
Cum arăta Andreea Mantea înainte să devină celebră. Imaginea care a făcut furori pe Internet

Andreea Mantea și-a început cariera în televiziune pe post de asistentă TV, în emisiunea matinală prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, pe Antena 1. Mai apoi, a avut un traseu ascendent, până la rolul de star al emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D.

Cum arăta Andreea Mantea înainte să devină celebră

Cum arăta Andreea Mantea înainte să devină celebră. Imaginea care a făcut furori pe Internet
Așa arăta Andreea Mantea în anii adolescenței (foto dreapta), iar imaginea cu vedeta s-a viralizat în mediul online

În vârstă de 33 de ani, bruneta a avut o carieră foarte plină de schimbări, fiind remarcată de către publicul din România pe mai multe posturi TV, de-a lungul anilor. Înainte să devină celebră, însă, Andreea Mantea arăta total diferit. Mai exact, în anii adolescenței, vedeta de la Puterea Dragostei avea și o altă fizionomie. Acest detaliu a fost remarcat de către fanii ei de pe rețelele sociale.

Apariția brunetei făcea furori pe Internet

Însă, reacțiile de acest fel nu au fost vreodată pe placul ei, iar odată cu trecerea anilor a fost acuzată că și-a operat pomeții și ar fi apelat la priceperea medicului estetician printr-o intervenție. Pentru că nu a mai dorit să îi fie aduse astfel de acuzații, că și-ar fi modificat apariția, bruneta a postat o imagine din anii adolescenței. În acest mod, vedeta Kanal D le-a venit de hac răutăcioșilor, după ce a postat o fotografie cu ea la vârsta de 14 ani.

”Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită“, a susținea, în trecut, Andreea Mantea, în cadrul unui interviu. Totuși, vedeta are implanturi la nivelul bustului, despre care a vorbit într-o altă apariție TV: ”Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI