Cine este, de fapt, Ioana Popescu, femeia surprinsă cu soțul Roxanei Nemeș. E căsătorită și s-a iubit cu Firicel din Las Fierbinți

Badea Violeta 04.08.2022, 10:16

Infidelitatea lui Călin Hagimă este unul dintre cele mai fierbinți subiecte. De curând, soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu au fost surprinși în ipostaze nu tocmai plăcute pentru frumoasa blondină care este plecată din București pentru a lua parte la un proiect de televiziune. Iată cine este femeia care i-ar fi pus capac lui Călin Hagimă!

Cine e femeia cu care a fost surprins Călin Hagimă

Soțul Roxanei Nemeș a fost surprins în locuința Ioanei Popescu, supranumită și „devoratoarea” de fotbaliști. Cei doi au fost fotografiați pe balcon, chiar în timp ce par să se sărute, potrivit celor de la Cancan.ro.

Ioana Popescu a fost tot timpul una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul autohton. În ultima vreme, însă, bruneta părea că s-a mai liniști, fiind mai reținută atât ca vestimentație, cât și ca personalitate.

Aparenţele însă înşală. Femeia care pare să-i fi pus capac lui Călin Hagimă este fostă jurnalistă. În prezent, aceasta este căsătorită cu Ion Lőrinczi, un jucător de fotbal american de naționalitate maghiară. Bărbatul a dezvăluit că în momentul în care și-au început relația, el nu știa nimic despre trecutul ei tumultos, iar când a aflat, l-a acceptat.

„Când a început relația noastră nu știam nimic de trecutul ei. I l-am acceptat așa cum este când am aflat despre el. Câteodată mai descopăr câte un lucru nou, dar nu, nu mă deranjează.

(…) N-a fost niciun șoc, pentru că, până la urmă, dacă îți place de cineva, îți place așa cum este.”, declara Ion Lőrinczi, în cadrul unei emisiuni TV.

Ioana Popescu 4
Ioana Popescu 4

Cu cine s-a mai iubit Ioana Popescu

În urmă cu mai mulți ani, Ioana Popescu a făcut un top 10 al celor mai buni la pat fotbalişti români. Printre cei care i-au trecut prin așternuturi se numără Adrian Mutu, Răzvan Raț, Bogdan Mustață sau Gabriel Torje.

De asemenea, Ioana Popescu a avut o relație și cu Firicel din Las Fierbinți. Povestea de iubire cu actorul Toma Cuzin a început pe Facebook, în urmă cu circa 7 ani.

„E o poveste foarte ciudată, foarte complicată, dar frumoasă. Îl știu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din România. La început nu m-a interesat.

Apoi l-am revăzut în reclama, în Las Fierbinți! Mi-a plăcut foarte mult rolul lui! Povestea noastră a început pe Facebook. El mi-a dat add acum câțiva ani, dar eu nu mă uit.

El mi-a spus. Mi-a scăpat pur și simplu. După ce ne-am întâlnit mi-a spus. Nu am fost atentă. Nici nu îi știam numele pe vremea aia. Acum vreo două luni am văzut un film în care a jucat.

Era noapte, era târziu. Eu stau cu mama. L-am căutat ăe Facebook și mă gândeam cum ar fi să îmi răspundă. Vedetele din trustul acela sunt fițoase.

Eram cuminte, mă uitam la filme, ieșeam cu prietenele mele. M-a întrebat dacă poate să vină la o cafea. Așa a început… ”, povestea Ioana Popescu, în 2015.

În plus, bruneta s-a iubit și cu Leo de la Stehaia. În prezent, Ioana Popescu pare să fi pus ochii pe Călin Hagima, nimeni altul decât soțul cântăreței Roxana Nemeș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...