Cine este, de fapt, fiul Mirabelei Dauer. ”Nu o consider mamă, ci o solistă care trebuie să îmi dea bani”

Ana Anitoiu 04.09.2021, 15:24
Cine este, de fapt, fiul Mirabelei Dauer. ”Nu o consider mamă, ci o solistă care trebuie să îmi dea bani”

Deși are o carieră împlinită, Mirabela Dauer a avut ghinion în viața personală. Cântăreața a pierdut custodia fiului ei pe vremea când el avea doi ani, după ce ea și tatăl lui au divorțat. Teoria că ”timpul le vindecă pe toate” s-a dovedit falsă în cazul artistei.

Cum a pierdut Mirabela Dauer custodia fiului ei

Mirabela Dauer, acum în vârstă de 74 de ani, a fost căsătorită în perioada 1972 – 1980 cu un regizor de montaj din Televiziunea Română, Dan Traian Popovici, În timpul acestei căsnicii, cântăreața a primit lovituri cu fierul de călcat și a fost amenințată cu moartea. Însă, la divorț, custodia copilului, Alexandru Popovici, i-a fost acordată bărbatului.

Chiar dacă pe vremea comunismului se întâmpla rar ca o mamă să fie căzută din drepturi, Mirabela Dauer a fost despărțită de copilul ei, după ce tatăl băiatului a susținut că a prins-o în timp ce-l înșela cu un chitarist, la mare.

Cine este, de fapt, fiul Mirabelei Dauer. ”Nu o consider mama, ci o solista care trebuie sa imi dea bani”
Mirabela Dauer

Mirabela Dauer nu are o relație cu fiul ei

În prezent, fiul Mirabelei Dauer este un bărbat în toată firea. Are 44 de ani și așa cum spunea în urmă cu ceva timp soacra lui, are o familie frumoasă și un loc de muncă. Însă, cu mama lui nu vrea să aibă de-a face.

”Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.

Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate!

Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi”, a spus Mirabela Dauer la podcastul lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”.

Fiul Mirabelei Dauer, declarație dureroasă pentru mama lui

Cântăreața a adăugat că a făcut tot posibilul pentru a-și apropia fiul, dar i-a fost imposibil, din cauza intervențiilor altor oameni din jurul lui. Mirabela Dauer a precizat că băiatul ei nu are ce să ierte la ea și că i s-au spus minciuni și ”oribilități”.

”Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine, o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!”, a mai spus Mirabela Dauer.

În urmă cu câțiva ani, fiul cântăreței a făcut o declarație dureroasă pentru mama lui. El a spus că o consideră doar o solistă de muzică ușoară care-i este datoare cu niște bani. Vezi AICI cine a fost marea dragoste a Mirabelei Dauer!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...