EXCLUSIV

Cine este Daniela Nicorescu, concurenta de la MasterChef de care tuturor le este frică. „Fiul meu m-a înscris la emisiune” EXCLUSIV

Denisa Macovei 03.03.2022, 17:01

Daniela Nicorescu se numără printre cei 20 de concurenți care au prins un loc în echipe la MasterChef România 2022, fiind un adevărat competitor la marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Dacă la început ceilalți colegi nu îi dădeau prea multe șanse, în momentul de față încearcă să scape cât mai repede de ea.

Cine este Daniela Nicorescu, concurenta de la MasterChef de care tuturor le este frică

La cei 52 de ani, Daniela Nicorescu are propria măcelărie în Drăgășani, Vâlcea, de care se ocupă cu familia ei, cu care are o relație extrem de apropiată. De alfel, chiar fiul ei a fost cel care a înscris-o în competiție, dorind să-și vadă mama că reușește să-și îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri. Chiar dacă gătește de când era mică și se descurcă cu orice preparat, Danielei i-a fost teamă să se prezinte în fața celor trei jurați.

La emisiunea MasterChef m-a înscris fiul meu. Știa că îmi doresc de mult lucrul acesta, dar nu aveam curajul să o fac. A fost o surpriză și pentru mine”, a povestit Daniela pentru Impact.ro.

Nu s-a înscris în competiție până acum, mai mult de teama unui eșec, căci indiferent de lucrul pe care îl face, fie că este vorba de bucătărie, fie de propriul business, Daniela vrea să atingă perfecțiunea.

Sunt o persoană foarte exigentă cu mine, în primul rând, dar și cu cei din jur. De cele mai multe ori, mi se spune că acest lucru este un defect. Tind mereu spre perfecțiune și sufăr foarte tare când nu este totul așa cum aș vrea eu”, a mai spus femeia.

Cine este Daniela Nicorescu, concurenta de la MasterChef de care tuturor le este frică. „Fiul meu m-a înscris la emisiune” EXCLUSIV
Daniela Nicorescu, concurenta de la MasterChef de care tuturor le este frică

„Pasiunea cred că o moștenesc de la mama mea”

Până la urmă jurații nu au fost atât de drastici cu ea, dovadă că la proba confruntărilor, unde au fost cei 20 de concurenți care ajung în etapa finală, Daniela a primit o a doua șansă din partea lui Joseph Hadad. A profitat pe deplin și în momentul de față a reușit să se mențină în concurs, fără să mai simtă presiunea vreunui duel de eliminare.

Sunt pasionată de gastronomie de mică. Pasiunea cred că o moștenesc de la mama mea. Aș mânca zilnic mâncare de calitate, sănătoasă, cu multe legume proaspete. Nu am un fel anume. Nu îmi place mâncarea gătită prost, pe care o găsesc de foarte multe ori în restaurante. Mie îmi place să gătesc orice, dar deobicei, mă ghidez după preferințele celor apropiați”, ne-a mai povestit concurenta de la MasterChef.

Ce vrea să facă cu cei 50.000 de euro

Până în acest punct al competiției, Daniela nu doar că a demonstrat că își merită locul în bucătăria MasterChef, dar visează să câștige chiar și marele premiu. Dacă acest lucru s-ar întâmpla nu se gândește ca onorariul să-l investească în afacerea ei de familie, ci dorește ca banii să o ajute să schimbe mentalitățile restaurantelor din România și să încerce să-i convingă pe cât mai mulți că românii trebuie să mănânce bine, dar mai ales sănătos.

Dacă aș câștiga premiul și titlul MasterChef România, aș milita pentru schimbarea mentalității restaurantelor din România, pentru a livra mâncare sănătoasă și gustoasă”, a mai spus Daniela Nicorescu pentru Impact.ro.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe