Cine este Dana Roba, femeia mutilată de soț. Din ce își face banii și cu cine s-a mai iubit în trecut

Stan Filon 05.07.2023, 16:52

Românii au rămas șocați să afle că o fostă vedetă a fost mutilată de soțul ei. Femeia și-a anunțat partenerul de viață că vrea să îl părăsească, iar acesta a pus însă mâna pe un ciocan și a încercat să o omoare. Vezi în rândurile de mai jos cine este Dana Roba, femeia mutilată de soț.

Cum a devenit cunoscută Dana Roba

Dana Roba este un nume cunoscut în România. A fost o perioadă bun sub lumina reflectoarelor, datorită relației pe care o avea cu Nicolae Guță. Cei doi au avut o relație cu năbădăi, iar din acest motiv femeia era invitată pe la emisiunile de scandal.

Era o tânără dezinvoltă și vorbea fără perdea, lucru care a atras publicul ca un magnet. Relația cu Nicolae Guță a fost una scurtă, dar foarte intensă, cu multe episoade de dragoste nebună, apoi cu certuri ca la ușa cortului. Așa a devenit cunoscută Dana Roba.

Cine este Dana Roba, femeia mutilata de sot
Cine este Dana Roba, femeia mutilata de sot

S-a iubit cu un manelist celebru

Ei bine, femeia, de meserie make up artist a încheiat într-un final relația cu celebrul manelist, iar din iubiți, au devenit dușmani. Chiar spunea că îl urăște din totul sufletul său. Iată ce declara la vremea respectivă.

„Acum, mă bucur că nu mai suntem împreună. Am vrut să vin în București ca să îi cer socoteala. El m-a sunat și mi-a zis că e la Petroșani și că vine la Timișoara. Mi-a explicat că dacă vreau să fim împreună, trebuie să fac doar ca el. Nu am fost de acord. Am avut o singură dorință: să îmi inchiriez un apartament și să stau în București. Sau să se mute el de tot la Timișoara. Nu s-a întâmplat asta.

Când ieșeam în oraș, Guță nu plătea. Fratele meu sărea cu banii. Mie Nicolae mi-a luat doar un sutien. Nu i-am cerut niciodată bani împrumut. Eu l-am iubit pe Guță, dar acum îi doresc tot răul din lume. Nu mai pot să îl tratez cu bine după ce mi-a făcut. Nici nu îl mai iubesc, îl urăsc din sufletul meu mare. Cred că doar sufletul ăsta mare (n.r. sanii) i-a plăcut la mine. Mi-a zis că îi place că nu beau, nu fumez, nu prea ies. Nu avea pretenția să îi fac curat sau să îi spăl hainele. Venea mereu cu cămăși la mine”, spunea Dana Roba în urmă cu ceva timp.

Anii au trecut, iar Dana Roba s-a schimbat. Dacă în trecut adora să facă topless în fața camerelor de filmat și la piscină adopta cele mai sexy costume de baie, iată că o tragedie a adus-o pe drumul cel bun. După ce mama sa a decedat, make-up artistul a urmat calea credinței și s-a pocăit.

Cine este Dana Roba, femeia mutilată de soț

Imediat după aceea, l-a întâlnit pe Daniel Balaciu, cel care avea să îi devină soț după numai două luni. credea că și-a întâlnit sufletul pereche. Împreună au două fetițe, pe Chantal și Celine. Încă nu se tie din ce motiv, Dana Roba s-a decis să divorțeze de soțul ei, însă acesta nu avea de gând să accepte.

Și-a trimis fetițele la bunici, a pus mâna pe un ciocan și și-a lovit soția în cap de mai multe ori. După ceva timp de la faptă, bărbatul a sunat într-un final la ambulanță. Dana Roba a stat câteva zile în comă și a suferit intervenții chirurgicale complicate, însă acum se pare că se află în afara pericolului și chiar a fost externată.

Bărbatul a fost însă arestat preventiv pentru 30 de zile și urmează să își afle sentința. În fața judecătorilor, Daniel Balaciu s-a declarat nevinovat și spune că tot ceea ce a făcut a fost legitimă apărare. În plus, bărbatul a mai spus că soția sa îl amenința cu interlopii și are dovezi ale infidelității ei.

Bărbatul spune că a fost legitimă apărare

”A început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr. Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța.

Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea”, a declarat Daniel Balaciu, soțul Danei Roba.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...