Cine este ”creierul” serialului Las Fierbinți. El e responsabil pentru glumele și personajele show-ului de pe Pro TV

Daria Petrescu 12.01.2020, 17:48
Cine este ”creierul” serialului Las Fierbinți. El e responsabil pentru glumele și personajele show-ului de pe Pro TV

Las Fierbinți a ajuns la al 16-lea sezon în 2019, iar anul acesta se va difuza sezonul 17, spre încântarea milioanelor de fani din țara întreagă. Serialul a avut de fiecare dată o audiență record. Puțini sunt însă cei care știu, cine este „creierul” celui mai urmărit serial românesc.

”Creierul” serialului Las Fierbinți este soțul Mirelei Oprișor, interpreta Asipirinei

Mimi Brănescu are 45 de ani și este  scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, Las Fierbinți. Mai mult, acesta este soțul Mirelei Oproșor, interpreta Aspirinei din serial.

Filmul reușește să înregistreze o audință record, la fiecare sezon. Nu încetează să surprindă, iar glumele și personajele au reușit de-alungul timpului să țină publicul în fața televizoarelor.

În 2008, Mimi Brănescu, scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, i-a contrazis pe cei care l-au felicitate pentru faptul că portretizează românii exact aşa cum sunt. Aceștia consider  că personajele sale nu reprezintă o majoritate reală.

Regretul lui Mimi Brănescu

„E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Nu sunt ei aici, dar eu oameni ca ei cunosc. Cu oameni ca ei am copilărit. E o bucată de România. Iubită de mine, dar şi făcută de râs. Nu e reprezentativ. Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem aşa. Aici sunt exagerate lucrurile puţin. Sigur că există şi un beţiv, există şi o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că aşa e România“, a declarat scenaristul într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Mimi Brănescu are 45 de ani și este  scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc
Mimi Brănescu are 45 de ani și este  scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc

Brănescu a mărturisit atunci  şi că are un regret când se gândeşte că poate „Las Fierbinţi“ a girat „cocălăreala“ şi crede că mai mulţi oameni ar trebui să înţeleagă că poveştile spuse în serial sunt mai degrabă îndemnuri de „aşa nu“.

„Poate că noi am legalizat, ăsta e un regret al meu, că noi am legalizat cocălăreala. De unde înainte cocalarul era într-un colţ şi era jenat, acum dacă îi spui «cocalarule» e o mândrie cumva. Să zic da bravo, mă, ce ai făcut boss? Nici nu ştiu cum e mai onest, să mă bucur că se uită toată lumea sau să trag un semnal de alarmă că nu e pentru toată lumea.

Eu nu cred că România e cea din serial. Noi am arătat cum nu e. Aşa nu. Eu scriu de 7-8 ani. Şi sunt copii care au crescut cu chestia asta în cap. Cu ‘bă, mânca-ţi-aş!’, ‘bă, eşti prost, bă, eşti nebun?’, ‘ce-ai făcut Bobiţă?’. Nu e aşa. Ar trebui cineva să spună că nu e aşa“, a explicat scenaristul în urmă cu aproape doi ani.

 

Urmăriți Impact.ro și pe