Ce meserie avea Firicel din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. Fanii au rămas surprinși, când au aflat cu ce se ocupa

Redacția IMPACT 05.12.2019, 14:58
Ce meserie avea Firicel din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. Fanii au rămas surprinși, când au aflat cu ce se ocupa

Cunoscutul actor Toma Cuzin, cel care interepretează rolul lui Firicel din „Las Fierbinți” a trecut prin multe schimbări la nivel profesional înainte ca acesta să ajungă să joace în serialul românesc de la PRO TV. Dar cu ce se ocupa Firicel în viața reală înainte de rolul care l-a consacrat?

Ce meserii avea Toma Cuzin înainte de serial

Invitat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, difuzat pe PRO TV, Toma Cuzin a făcut câteva mărturisiri cu privire la parcursul său profesional. Se pare că înainte să îl vedem în „Las Fierbinți”, actorul a fost nevoit să își câștige pâine în mai multe moduri. Înainte să devină celebru în rolul care l-a făcut consacrat, Toma Cuzin a mai lucrat ca miner, paznic pe un șantier, agent imobiliar, dansator și lucrător într-o shaormerie. Dar cea mai profitabilă meserie dintre acestea a fost cea de miner, mărturisește cu sinceritate actorul.

Toma Cuzin se bucură de un real succes. Recent, actorul din serialul „Las Fierbinți”, a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei natale. Acesta a fost numit Cetățean de Onoare al comunei Peștișani, din județul Gorj, locul în care s-a născut, potrivit PRO TV.

Actorul a făcut public anunțul pe pagina lui de Facebook, în urmă cu două zile. În descriere, Toma a ținut să mulțumească consiliului local al comunei și primarului:

„Zvonurile fură reale. „Mă făcură Cetățean de Onoare. Mulțumesc consiliului local al comunei Peștișani si primrului” și, de asemenea, le-a transmis un mesaj de încurajare oamenilor „Dacă eu pot, poți și tu”, a declarat Toma Cuzin pe pagina sa de Facebook.

Toma Cuzin, actorul din „Las Fierbinți”. Foto: Matei L. Bută
Toma Cuzin, actorul din „Las Fierbinți”. Foto: Matei L. Bută

Actorul în vârstă de 42 de ani care i-a dat vreme de opt ani viață lui Firicel din serialul românesc „Las Fierbinți” are propriul său festival de film. „Film în sat“ este denumirea şi are în vedere proiectarea filmelor prin satele din ţară, cu intrare liberă. Ideea proiectului i-a venit după ce a constatat că are o carieră apreciată în cinematografie şi a vrut să dea ceva înapoi comunităţii în care a crescut, transmite adevarul.ro.

„Toată lumea poate să mă sprijine, de la Primăria din Comună și până la Consiliul Județean”, a mai spus Toma Cuzin când a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe