Narcisa Birjaru este câștigătorul sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite: „Au câștigat femeile!”

Iancu Andreea 17.06.2021, 00:03
Narcisa Birjaru este câștigătorul sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite: „Au câștigat femeile!”

Marea finală a show-ului culinar de la Antena 1 tocmai și-a ales cel mai iscusit bucătar din competiție, după o adevărată desfășurare de forțe a preparatelor și talentelor la gătit. Câștigătorul sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite este Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare dintre cei trei chefi și-a pus la bătaie unul dintre cei mai buni concurenți. Câștigătorul sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite se va putea bucura de marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Câștigătorul sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite

Update, ora 23:55. Gina Pistol s-a întors în platoul emisiunii pentru a face cel mai așteptat anunț al sezonului. Emoțiile revederii au dispărut în momentul în care banda s-a pus în mișcare, aducând numele marelui învingător. Câștigătorul sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite este Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cine sunt finaliștii din sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite

Sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite urmează să își desemneze câștigătorul în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, într-o ediție incendiară, ce urmează să îi provoace în bucătărie pe cei mai buni concurenți ai celor trei chefi. Ultima ediție a celei mai îndrăgite emisiuni culinare din România va anunța numele marelui câștigător al premiului de 30.000 de euro. Marea finală Chefi la Cuțite vine cu o premieră, după ce pentru prima dată din sezonul 3 încoace, fiecare chef are un membru în finală.

Tensiunea este la cote maxime în bucătăriile celor trei concurenți rămași în competiție. Fiecare dintre reprezentanții tunicilor colorate a încins țigăile, pregătindu-și tactica de lucru și punându-și la punct rețetele. Astfel, cei care se întrec în ultima ediție din competiția culinară, în această seară, sunt:

  • Elena Matei – din echipa lui Sorin Bontea
  • Cătălin Amarandei – din echipa lui Florin Dumitrescu
  • Narcisa Birjaru – din echipa lui Cătălin Scărlătescu
Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 9
Concurentul favorit la câștigarea marelui premiu Chefi la Cuțite

Concurentul favorit pentru câștigarea marelui premiu Chefi la Cuțite

Zarurile au fost aruncate, tigăile sunt pe foc, iar competiția culinară de la Antena 1 își ascute cuțitele în ultima confruntare a sezonului 9. Finaliștii Chefi la Cuțite se întrec în talentul culinar, punând la bătaie toate cunoștințele lor din domeniu, presărate cu abilitățile de bucătari. Chiar dacă încă nu s-a strigat numele celui care va câștiga trofeul emisiunii, există deja un concurent favorit printre fanii emisiunii. Mulți dintre aceștia s-au grăbit să o felicite pe cea care este considerată câștigătoarea sezonului 9 de la Chefi la Cuțite.

Narcisa Birjaru, unul dintre cei mai buni bucătari din sezonul al nouălea Chefi la Cuțite, face parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, reprezintă tunicile mov și nu părea să aibă velelități în domeniul culinar, activând în general în stand-up comedy. Deși mulți au fost sceptici în ceea ce o privește, Narcisa s-a ambiționat să demonstreze că poate ajunge sus în competiție și, după ce a primit trei cuțite în audiții și a trecut de bootcamp, concurenta a devenit unul dintre oamenii de bază ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi. Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine. Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc. Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi, declara Narcisa Birjaru în audițiile de la Chefi la Cuțite 9.

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 9
Cei trei chefi așteaptă cu emoție desemnarea câștigătorului Chefi la Cuțite sezonul 9

Cine va fi cheful care va desemna câștigătorul din marea finală Chefi la Cuțite sezonul 9

Dincolo de emoțiile care se regăsesc în spatele bancurilor de lucru din competiția culinară de la Antena 1 și chefii trec prin diferite stări, în speranța că unul dintre reprezentanții lor va deveni marele câștigător Chefi la Cuțite sezonul 9. În timp ce simpaticul chef Sorin Bontea s-a bucurat deja de patru ori de marele trofeu alături de concurenții din echipa sa, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au reușit să aibă în palmares doar două trofee, fiecare.

Sezonul 1 – Cristi Șerb din echipa lui chef Sorin Bontea
Sezonul 2 – Cristian Voicu din echipa lui chef Florin Dumitrescu
Sezonul 3 – Gianny Bănuță din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu
Sezonul 4 – Andrei Cristian Olteanu din echipa lui chef Sorin Bontea
Sezonul 5 – Bogdan Vandici din echipa lui chef Florin Dumitrescu
Sezonul 6 – Mihai Munteanu din echipa lui chef Sorin Bontea
Sezonul 7 – Alex Comerzan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu
Sezonul 8 – Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...