Cine este bunica Gherghina, femeia care face furori pe Tik Tok. Ce dramă a trăit. Puțini știu

Ana-Maria Tudor 06.07.2023, 14:56
Cine este bunica Gherghina, femeia care face furori pe Tik Tok. Ce dramă a trăit. Puțini știu

Cine este bunica Gherghina, ea are un cont de TikTok de doi ani, o platforma folosită adesea în rândul tinerilor, iar aceasta a devenit cunoscută datorită nepoatei sale, care a postat primul videoclip cu ea.

Cine este bunica Gherghina

Bunica Gherghina din Teleorman a cucerit inimile internauților cu aparițiile sale pe TikTok acum doi ani, unde a împărtășit rețetele sale culinare.

La vârsta de 74 de ani, aceasta s-a bucurat de o mare popularitate pe platforma de socializare. Mai mult, bunica Gherghina a fost invitată în emisiuni TV și a apărut chiar și în cadrul show-ului Chefi la Cuțite, unde a pregătit o plăcintă cu brânză.

Deși este în vârstă, ea este mereu la curent cu noutățile și ține pasul cu tehnologia. Născută pe 14 aprilie 1949, bunica Gherghina a devenit cunoscută datorită rețetelor sale simple, dar delicioase.

În plus, femeia nu și-a imaginat niciodată că va ajunge atât de faimoasă, mai ales la această vârstă înaintată.

“Nu m-am gândit! Aveam 72 de ani când m-am apucat de TikTok! Nu m-am gândit niciodată să ajung într-un platou de televiziune! Nu! Nu mi-am imaginat! E o tehnologie nemaipomenită!

Cine i-a dat viață să îi trăiască sufletul! E ceva minunat! Să întâlnești oameni minunați, să stai de vorbă, să vezi atâtea emisiuni, e special! E bine cu tehnologia asta!”, a declarat bunica Gherghina, potrivit kanald.ro.

Citește și: Desertul care face furori pe internet. Cum pregătești zmeură trasă în ciocolată, preparatul viral pe Tik Tok

Bunicuța a devenit cunoscută cu ajutorul nepoatei sale

Bunica Gherghina este o persoană plină de energie și foarte simpatică, iar videoclipurile sale postate pe TikTok au câștigat aprecierea multor utilizatori.

Aceasta este urmărită de peste 641.000 de persoane și a strâns peste 8 milioane de aprecieri la clipurile video.

Nepoata bunicii, Cătălina, a fost cea care a postat primul videoclip pe TikTok. Cătălina a fost crescută de bunica ei încă din copilărie și nu și-a imaginat niciodată că aceasta va deveni atât de cunoscută în România.

Vezi și: Confesiuni pe Tik Tok. Care sunt cele mai nesuferite vedete de la Hollywood

Când a observat că mulți oameni postează videoclipuri cu bunicii lor pe rețelele sociale, Cătălina a decis să facă același lucru. De la primul videoclip, care a strâns rapid numeroase vizualizări, bunica Gherghina a devenit virală.

“Înseamnă totul fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe Tik Tok și am vrut și eu să văd cum este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea! Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, a explicat Cătălina.

Cu toate că pe internet este o persoană veselă și plină de viață, bunica Gherghina a trecut printr-o mare tragedie acum 20 de ani, atunci când soțul său a încetat din viață.

Bătrâna recunoaște că îi este dor de bărbatul care a fost alături de ea încă din 1973, mai ales că au trăit o mare dragoste împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe