Cine era unul dintre bărbaţii ucişi de şoferiţa beată în Iaşi. Soţia acestuia, o artistă cunoscută

Ana Anitoiu 18.06.2022, 08:44
Cine era unul dintre bărbaţii ucişi de şoferiţa beată în Iaşi. Soţia acestuia, o artistă cunoscută

Unul dintre bărbaţii care au fost ucişi de şoferiţa beată în Iaşi era soțul unei artiste cunoscute. Ea a publicat un mesaj tulburător pe rețelele sociale, în urma tragediei. Femeia a scris că de acum înainte, viața nu va mai fi la fel pentru ea și fiica ei.

Unul dintre bărbaţii ucişi de şoferiţa beată în Iaşi, soțul unei artiste

Unul dintre bărbații care au fost uciși de șoferița care a condus sub influența alcoolului, la Iași, era Ciprian Duca, inginer în cadrul Citadin SA și soțul cântăreței de muzică populară Biatrice Duca. După ce a primit vestea cumplită, artista a transmis un mesaj emoționant.

„De astăzi viața mea nu va mai fi la fel… Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista Biatrice Duca pe Facebook. Soțul ei va fi înmormântat duminică, 19 iunie, la ora 14:00, la Cimitirul Petru și Pavel din Iași.

Cine era unul dintre barbatii ucisi de soferita beata in Iasi
Patru oameni, ucisi in accidentul din Iasi provocat de o soferita aflata sub influenta alcoolului

Cum s-a petrecut accidentul din Iași

În tragicul accident rutier, petrecut în noaptea de joi spre vineri, opt muncitori care lucrau la o canalizare au fost loviți în plin de o mașină scăpată de sub control. Patru dintre ei au murit pe loc, iar alți trei au fost răniți și au fost duși la spital, la fel ca șoferița care a provocat accidentul și o pasageră din mașina ei – ambele mirosind puternic a alcool.

Femeia în vârstă de 39 de ani care se afla la volan sub influența alcoolului a pierdut controlul volanului imediat ce a ieșit dintr-o curbă. Ea ar fi condus cu mare viteză. Autoturismul ei a izbit zidul unei case, după care a ricoșat în grupul de muncitori aflați la câteva zeci de metri distanță. Mașina s-a oprit în autoutilitara acestora.

Martorii au povestit că șoferița care a omorât patru oameni ar fi făcut drift-uri într-o parcare din municipiul Iași cu puțin timp înainte de producerea accidentului. Un bărbat a spus că, în timp ce circula cu o viteză de 80 km/h, ea a trecut glonț pe lângă el.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Șoferița care a ucis patru oameni a fost reținută de polițiști. Aceștia au găsit-o la terasa unui mall. Cu răni uşoare, ea a plecat de la spital direct la cumpărături.

Urmăriți Impact.ro și pe