Surprize uriașe la Survivor România. Cine sunt noii concurenți, unul dintre ei a strălucit la Pro Tv

Stan Filon 25.02.2021, 19:41
Surprize uriașe la Survivor România. Cine sunt noii concurenți, unul dintre ei a strălucit la Pro Tv

Fanii emisiunii ”Survivor România” vor avea parte de o surpriză de proporții în ediția din această seară, când în arenă vor intra alți doi concurenți. Aceștia sunt foarte cunoscuți publicului din România mai ales că unul dintre personaje a apărut la emisiunea Ferma, iar cealaltă persoană este o vedetă cu ștate vechi.

Concurenți surpriză la Survivor România

Ediția de joi, 25 februarie, fanii „Survivor – România” vor avea parte de o surpriză de proporții. Lupta din jungla Republicii Dominicane rămâne la cote înalte, chiar dacă din emisiunea de la Kanal D au plecat Alexandra Stan și Simona Hapciuc.

Potrivit Click.ro, printre vedetele care sunt trecute pe lista de rezerve se află și Andreea Antonescu (38 de ani). Solista de la Andre, care a participat și la show-ul „Ferma vedetelor”, este de negăsit, iar surse apropiate au spus pentru sursa citată că aceasta ar fi plecat deja spre Republica Dominicană.

Concurenti surpriza la Survivor Romania
Concurenti surpriza la Survivor Romania

Lupta se intensifică în republica Dominicană

Marius Crăciun ar fi celălalt concurent cunoscut care ar urma să apară la Survivor România. Este fostul câștigător al emisiunii „Ferma vedetelor” de acum doi ani, și fost participant la „Ninja Warrior” (PRO TV). La fel ca Andreea Antonescu, nici el nu a fost de găsit la telefon, fiind încă un semn că și acesta s-ar pregăti să intre în celebra emisiune.

Alexandra Stan este una dintre concurentele care au fost nevoite să abandoneze emisiunea de la Kanal D. Cântăreața s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost nevoită să se întoarcă în țară.

”Eu am un singur rinichi, așa m-am născut, știam asta când am plecat, dar nu am avut niciodată probleme, însă nici nu am avut niciodată efort atât de intens și zilnic. Nici nu am fost privată de mâncare pe o perioadă așa lungă. Eu mai țineam post, așa pentru mine, să fac un fel de cură de detoxifiere, dar nu atât de drastic.

”Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri”

Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic.

Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri”, a declarat Alexandra Stan înainte să părăseasccă emisiunea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...