Cine e Ilona Brezoianu – actrița cu care Mihai Bendeac își permite orice a ajuns în echipa X Factor

Daria Petrescu / 22.10.2020, 08:43
Cine e Ilona Brezoianu – actrița cu care Mihai Bendeac își permite orice a ajuns în echipa X Factor

Ilona Brezoianu are 30 de ani și este una dintre cele mai cunoscute actrițe de teatru și film. A devenit cunoscută odată co rolul pe care l-a avut într-un serial la Antena 1. Acum, ea face parte din echipa X Factor, odată cu începerea noului sezon. Este carismatică și mereu cu zâmbetul pe buze. De altfel, tânăra este nelipsită din mediul virtual, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Însă, puțini sunt cei care știu care au fost, de fapt momentele, în care actrița s-a făcut remarcată pe micile ecrane, stârnind amuzamentul colegilor și al telespectatorilor.

Cine e Ilona Brezoianu, buna prietenă a lui Mihai bendeac

În ultimii ani, Ilona Brezoianu a reușit să devină un personaj îndrăgit pe micile ecrane. Tânăra de 30 de ani a fost distribuită în mai multe spectacole ale Teatrului Național București. De altfel, ea a fost nominalizată la mai multe premii încă de pe vremea când era student la UNATC. Ilona a devenit cunoscută publicului odată cu rolul lui Flori, din serialul Mangalița.

Are un show online la Antena 1

Din această toamnă, Ilona are un rol important în echipa X Factor. Show-ul ei este online și prezintă detalii din culisele emisiunii.  Emisiunea actriței este difuzată în fiecare săptămână, pe platforma Antena Play. Recent, aceasta a declarat că a acceptat să prezinte acest show,  fiind o pasionată a muzicii.

„Aș vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenți, jurați și tot ceea înseamnă mașinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult și abia aștept să vedeți ce o să iasă”, a spus Ilona Brezoianu odată cu începerea emisiunii X Factor.

Ilona Brezoianu și momentul controversat de la iUmor

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac sunt buni prieteni. Au jucat în mai multe spectacole de comedie și știu foarte multe lucruri unul despre celălalt. Prezentatoarea de la eXtra Factor a susținut un moment spectaculos la Antena 1, în cadrul emisiunii iUmor, din sezonul trecut. Aceasta a urcat pe scenă, în fața juriului cu un număr de roast, care l-a avut în prim-plan chiar pe juratul emisiunii, Mihai Bendeac.

Surprins de apariția pe scenă a prietenei și colegei sale, actorul a savurat din plin momentul, chiar daca pe alocuri a fost pus într-o postură ce l-a intimidat.

 A venit în fața juriului iUmor, cu un număr de roast despre Bendeac
A venit în fața juriului iUmor, cu un număr de roast despre Bendeac

„Te speria dacă spuneam: Mihai, sunt însărcinată?”, iar apoi a scos un test de sarcină, întrebându-l ironic „Dacă e cu două lunii e pozitiv, nu?”, i-a spus Ilona juratului de la Antenă,  spre amuzamentul celorlalţi juraţi şi al publicului.

„Am fost emoționat să o văd”

Chiar dacă l-a amuzat, Mihai Bendeac a recunoscut că a fost puțin stânjenit de momentul colegei sale. Cu toate astea, el i-a mulțumit pentru că îi este aproape și pentru că îi este prietenă bună.

„Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd”, a mărturisit acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI