Cine câștigă Survivor România 2023? Jorge a dezvăluit numele concurentului favorit: „O colaborare neașteptată”

Ana-Maria Tudor 19.05.2023, 10:23
Cine câștigă Survivor România 2023? Jorge a dezvăluit numele concurentului favorit: „O colaborare neașteptată”

Jorge s-a refăcut complet după accidentarea suferită la Survivor și operația la picior care l-a forțat să se retragă din competiția difuzată de Pro TV, în zilele de luni până miercuri, de la ora 21.30. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Playtech Știri, artistul a dezvăluit că Faimoasa Carmen este favorita sa și că speră să câștige marele premiu. Potrivit speculațiilor lui, lupta pentru trofeul Survivor 2023 se va da între Carmen și Dan Ursa.

Jorge fan înfocat Survivor România

Jorge nu ratează nicio ediție a emisiunii Survivor și așteaptă cu nerăbdare finală care va avea loc pe 24 mai și va fi difuzată de Pro TV. Artistul se numără printre susținătorii concurenței Carmen Grebenișan, iar cei doi s-au cunoscut în momentul plecării către Republica Dominicană și au dezvoltat o relație foarte apropiată în timpul concursului, până când Jorge a fost eliminat. Într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro, cântărețul a fost întrebat cine crede că are șanse mai mari să câștige competiția.

„Nu știu cine are șanse mai mari. Acolo bătălia cred că se dă între Carmen Grebenișan, care sper să câștige, și Dan Ursa care s-ar putea să aibă, datorită ascensiunii lui, o popularitate foarte mare acum. Sper să câștige Carmen Grebenișan că vorba aceea, doar e Faimoasă și preferata mea”, împărtășește Jorge, în cadrul interviului.

Artistul a mărturisit că o susține pe influencerița Carmen Grebenișan în competiția Survivor. El a menționat că cei doi s-au cunoscut acolo și s-au înțeles foarte bine și o consideră pe Carmen ca pe o soră.

Jorge a părăsit concursul în urma unei accidentări

Boala nebănuită de care a suferit Jorge. “A fost o perioadă îngrozitoare”. Puțini știu prin ce a trecut artistul

Jorge a suferit o accidentare cumplită în timpul participării sale la emisiunea Survivor România. Din cauza gravității rănii, artistul a fost nevoit să părăsească competiția de la Pro TV și să primească îngrijiri medicale urgente. Fostul Faimos a suferit și o operație la genunchi pentru a remedia leziunile suferite, dar acum se pare că se simte mult mai bine și nu are nici un fel de restricție.

„Ce să zic, am tras destul de mult cu piciorul și sper din suflet să nu mai trec niciodată prin chestia asta, să fim sănătoși. Le doresc tuturor să fie sănătoși, să aibă o tinerețe și o bătrânețe pe picioare și cu capul pe umeri”, spune Jorge, potrivit playtech.ro.

Ce a dezvăluit artistul despre noile proiecte

Jorge pregătește un nou proiect muzical, iar apoi va debuta într-un film de lungmetraj. Într-un interviu recent, el a dezvăluit detalii despre cele două proiecte și despre emoțiile pe care le resimte în legătură cu ele.

Piesă este rezultatul unei colaborări neașteptate cu Georgiana Lobonț, o voce feminină pe care Jorge o căuta pentru acest proiect muzical. După ce a obținut numărul ei de telefon și i-a trimis melodia pe WhatsApp, Georgiana a răspuns instant ci și-a exprimat entuziasmul cu privire la noua colaborare dar și pentru piesă.

„O să vedeți pe 26 mai, când o să lansez melodia, ce „rachetă” de petrecere am făcut”, spune artistul, conform sursei citate anterior.

În ceea ce privește proiectul de film, artistul este fericit și onorat să facă parte dintr-un lungmetraj și mărturisește că se bucură de fiecare experiență în care este implicat. Chiar dacă nu este prima sa experiență în actorie, este primul său lungmetraj, iar Jorge este nerăbdător să înceapă filmările. În timp ce se bucură de entuziasmul și dedicarea echipei de producție, artistul privește cu optimism viitorul său și speculează că acesta ar putea aduce mai multe filme, mai multă muzică, mai multe proiecte de televiziune sau chiar podcast-uri.

Urmăriți Impact.ro și pe