Cine câștigă Puterea Dragostei. Învingătorii sezonului 2, dați în vileag de o fostă concurentă

Rădulescu Valentin 21.05.2020, 15:01

În casa Puterea Dragostei unele relații decurg destul de bine, iar acum s-au aflat mai multe informații despre posibilii finaliști. O fostă concurentă din emisiune a dezvăluit cine va câștiga sezonul 2.

Cine câștigă Puterea Dragostei

De curând o fostă concurentă la show-ul matrimonial a mărturisit cine vor fi câștigătorii. În timpul emisiunii au avut loc mai multe certuri și controverse, însă acum, show-ul se apropie de marea finală. Mary, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a vorbit recent despre cine ar putea lua premiul cel mare. Aceasta spune că Ella și Livian au toate șansele să câștige, deoarece cei doi sunt foarte iubiți de public. Până acum, Ella și Livian au obținut multe premii săptămânale, lucru ce arată că șansele ca cei doi să câștige sunt aproape de 100%.

„Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, ne-a spus Mary.”, a dezvăluit Mary în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Cine câștigă Puterea Dragostei. Învingătorii sezonului 2, dați în vileag de o fostă concurentă
Cine câștigă Puterea Dragostei. Învingătorii sezonului 2, dați în vileag de o fostă concurentă

Cine este Mary?

Mary a intrat în emisiune din primul sezon, după care a continuat și a rămas până în cel de-al doilea, concurenta a plecat deoarece și-a găsit perechea. În timpul emisiunii, Mary l-a găsit pe Robert, băiatul pe care îl iubește și a decis să rămână cu el. Cei doi formează și acum un cuplu și l-au logodit de Revelion, urmând să se căsătorească. Mary este de părere că relațiile formate la Puterea Dragostei nu o să reziste după finalul emisiunii, chiar dacă l-a cunoscut pe Robert tot acolo. Singurul cuplu pe care Mary îl consideră cu adevărat rezistent este cel dintre Andreea Pirui și Marius, deoarece Mary susține că Andreea este mai matură decât restul fetelor din casă.

Finala sezonului 1 din Puterea Dragostei s-a încheiat în vara anului 2019, atunci când au fost desemnați câștigătorii. Bianca și Bogdan Mocanu au reușit să pună mâna pe marele premiu, aceștia au primit câte 10.000 de euro fiecare. Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea în sezonul doi, după ce a format un cuplu cu Andra, în timp ce Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei. Bianca a avut o relație cu Livian, dar s-au despărțit de curând.

Urmăriți Impact.ro și pe