Cine are, de fapt, cele mai mari șanse să devină noul șef al TVR. Ludovic Orban încearcă să-și impună preferata

Nicu Stan 15.03.2021, 10:48

Cine are, de fapt, cele mai mari șanse să devină noul șef al TVR. Ludovic Orban încearcă să-și impună preferata. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Ludovic Orban vrea să își pună preferatul la conducerea TVR. Este boicotat chiar de colegii lui de partid

S-a aflat cine are, de fapt, cele mai mari șanse să devină noul șef al TVR, scrie adevarul.ro. Ludovic Orban, președintele PNL, încearcă să-și impună în funcția de la TVR preferata.

Liderii din PNL au mai multe nume pentru şefia TVR, în contextul în care în următoarea perioadă vor respinge raportul de activitate al actualei conduceri a TVR.

Radu Tudor
Radu Tudor

Cine ar mai putea veni la conducerea TVR

În afară de Mădălina Dobrovolschi şi Monica Ghiurco, încă două persoane din media sunt luate în calcul ca variante. Acestea sunt Radu Tudor de la Antena 3 şi Mihai Rădulescu, unul dintre prezentatorii televiziunii, au informat surse din PNL.

Informaţia că Radu Tudor este în cărți pentru a prelua conducerea TVR după ce a fost demisă Doina Gradea a nemulțumit profund spaţiul public, dar i-a luat prin surprindere inclusiv pe șefii PNL.

Radu Tudor a recunoscut totul

Confirm că în ultimul an am discutat acest aspect, la propunerea lor. M-au întrebat câţiva lideri PNL dacă aş accepta. Le-am spus că sunt bine unde sunt, i-am întrebat în glumă dacă îmi vor binele sau răul. Am râs, nu am tras nicio concluzie, nu a fost niciun angajament. Doar o idee, o propunere”, a scris Radu Tudor pe blogul personal.

Pe de altă parte, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că este o minciună că liberalii l-ar vrea pe Radu Tudor la şefia TVR. ”Este o minciună. Nu are niciun fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relaţiile dintre Antena 3 şi PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a punctat Ludovic Orban pentru G4Media.

PNL a descoperit că intoxicarea este făcută chiar de PNL

O parte din șefii PNL au crezut prima dată că e o ”intoxicare” a USR, dar apoi şi ei au încercat să afle cine a fost colegul care a făcut oferta lui Radu Tudor. ”Cine a vorbit cu Radu Tudor a vorbit fără un mandat din partea conducerii. Probabil a fost un coleg dintre cei care sunt mereu la Antena 3 sau se cunoaşte bine cu Radu Tudor”, a declarat unul dintre liderii PNL.

Astfel, doi lideri sunt suspectaţi de PNL de faptul că ar fi vorbit cu vedeta de la Antena 3, susţin sursele: Rareş Bogdan sau Iulian Dumitrescu, amândoi prim-vicepreşedinţi ai PNL.

Urmăriți Impact.ro și pe