Cine aduce bani în casa Deliei. Cântăreaţa a recunoscut. „Îmi amintesc de glumiţele alea”

Ioana Bucur 19.06.2022, 00:00
Cine aduce bani în casa Deliei. Cântăreaţa a recunoscut. „Îmi amintesc de glumiţele alea”

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Are o carieră fabuloasă nu doar în lumea muzicii, ci și în televiziune, iar viața ei pare că se împarte între filmări și concerte, în toate colțurile țării. Cu toate că a evitat mereu să vorbească despre avere sau banii pe care îi câștigă, vedeta Antena 1 a abordat un subiect considerat de mulți ca fiind unul sensibil, dar în stilu-i caracteristic, evident. Iată cine ar aduce banii în casa Deliei.

Delia, mărturisiri despre viața de artist

Delia este o femeie împlinită. Lansează hit după hit, face parte din juriile a două dintre cele mai populare emisiuni de la Antena 1 – X Factor și iUmor. Are un mariaj de succes, se bucură de vacanțe în destinații spectaculoase. De fapt, sunt puține plăceri pe care nu și le poate permite.

Oricât de frumoasă ar părea viața ei, mai ales din postările pe platformele de social media, a fi artist nu este deloc ușor. Recent, în secțiunea InstaStory, Delia a vorbit despre părțile mai puțin spectaculoase ale meseriei sale.

„E frumos să mergi în concerte, e frumos! Dar când mergi în concerte departe de București, zilele pe care le petreci în mașină sunt de sacrificiu, nu se întâmplă nimic în zilele alea. Stai și aștepți să ajungi la destinație, de cele mai multe ori poate dormi, bei apă, mănânci ceva din benzinărie, îți amorțesc oasele și a trecut ziua, uite așa îți sacrifici zilele. Multe zile în care nu faci nimic, stai în mașină”, a spus Delia pe pagina sa de Instagram.

Cine aduce bani în casa Deliei. Cântăreaţa a recunoscut. „Îmi amintesc de glumiţele alea”
Delia și Răzvan Munteanu

„Dacă soțul meu e milionar, eu de ce mai fac asta?”

Artista și-a amintit apoi de glumele făcute de unii dintre concurenții care au urcat pe scena iUmor, referitoare la averea soțului său. Pe un ton glumeț, Delia s-a întrebat de ce oare mai face ea aceste sacrificii, dacă speculațiile ar fi adevărate,

„Și îmi amintesc de glumițele alea făcute: „Soțul Deliei e milionar”. Dacă soțul meu e milionar, eu de ce mai fac asta? De ce fac asta de ani de zile, de ce fac asta în continuare?… Fac asta pentru că îmi întrețin familia și eu sunt milionarul în casă, eu întrețin, eu pun pâinea pe masă”, le-a mai mărturisit Delia fanilor din online. Totuși, marea „dezvăluire” pare a fi mai mult o ironie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...