Cine “a luat-o de nevastă” pe Oana Zara, când Bogdan Medvedi nu era atent! Actrița așteaptă inelul: “Un semn” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 01.12.2023, 16:41

Ieri, 30 noiembrie a avut loc avanpremiera filmului “Omul fără linia vieții”, având debutul în actorie chiar Bogdan Medvedi, membru al trupei Maxim și fost concurent la X Factor. Din distribuție fac parte nume grele ale scenei românești, precum Maia Morgernstern și Carmen Tănase. În exclusivitate pentru Impact.ro, Bogdan Medvedi ne-a vorbit despre rolul său în film, dar și despre faptul că joacă alături de iubita sa, Oana Zara, care și ea face parte din proiect.

Oana Zara “furată” de un alt bărbat: “Nici nu am apucat să o cer”

Oana Zara și Bogdan Medvedi au fost prezenți la avanpremiera filmului “Omul fără linia vieții” și au vorbit în exclusivitate pentru Impact.ro despre rolurile lor.

Fiind vorba despre un film bazat pe fapte reale, care ne povestește istoria inginerului român Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă, care în loc de faimă și recunoștință s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie, Oana Zara a avut chiar rolul soției inventatorului, iar Bogdan, rolul prietenului inventatorului Ionel Sporea.

Mai în glumă, mai în serios, Bogdan spune în exclusivitate pentru Impact.ro, că trebuie să pregătească cererea în căsătorie, ca să nu o fure nimeni pe Oana.

Bogdan Mevedi: Jucăm împreună, dar separat! Nu este ca în viața reală, avem secvențe complet diferite!

Oana Zara: Eu sunt soția lui Ionel Sporea, cel care a inventat robotul de tenis de antrenament. Sunt soția personajului principal!

Citește și Oana Zara și-a pregătit iubitul pentru debutul pe marele ecran: “Și-a dorit să facă mai mult”EXCLUSIV VIDEO

Bogdan Medvedi: Cu alte cuvinte, mi-a furat-o! Doar în film… Acesta este un semn că trebuie să mă grăbesc!

Oana Zara: Nici nu a apucat să mă ceară și deja m-a furat! Și eu zic să te grăbești…Inelul, hai!

Impact.ro: Bogdan, spune-mi despre rolul tău!

Bogdan Medvedi: Rolul meu este rolul lui Emil Marian, prietenul lui Ionel Sporea, cel care l-a ajutat să creeze robotul.

Bogdan Medvedi a făcut cursuri de actorie, fără să știe că va juca într-un film!

Chiar înainte de a primi propunerea, Bogdan a urmat câteva cursuri de actorie. A fost destul de inspirat, căci i-au ajutat foarte mult când a pus în practică tot ce a învâțat la cursuri. Parcă ar fi fost destinul! Mai mult decât atât, Oana a avut prima rolul asigurat în film, urmând, ulterior ca Bogdan să primească propunere:

Bogdan Medvedi: Propunerea am primit-o total întâmplător și neașteptat. Inițial, Oana a intrat în film initial. A întrebat-o Adriana dacă aș vrea să joc în film, pentru că are un rol potrivit pentru mine, iar apoi a aflat că și eu sunt din Chișinău și am reușit să legăm o prietenie strânsă!

Oana Zara: L-am băgat pe pile! Glumesc… Oricum, interesant a fost faptul că el s-a dus la cursuri de actorie la UNATC înainte. Mi-a spus că îi place actoria, dar nu are timp să facă facultate 3 ani de zile și ar vrea să facă doar câteva cursuri. Fix după ce a terminat cursurile, a primit propunerea pentru film!

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe