Cine a lăsat-o pe Otilia Bilionera fără bani după șapte ani de muncă. ”Am trecut printr-o traumă ”

Badea Violeta 26.01.2022, 13:18
Cine a lăsat-o pe Otilia Bilionera fără bani după șapte ani de muncă. ”Am trecut printr-o traumă ”

Otilia Bilionera a rememorat în cadrul emisiunii Survivor România momentul dificil din 2020, când a fost lăsată fără bani după numai puțin de șapte ani de muncă. Faimoasa a oferit câteva detalii despre ceea ce s-a întâmplat în trecutul său, mărturisind că a trecut printr-o adevărată traumă. Iată cine a trădat-o pe celebra cântăreață!

Otilia Bilionera a povestit despre trauma prin care a trecut

Emoții uriașe în ediția din 25 ianuarie de la Survivor România. Războinicii au reușit să câștige și săptămâna aceasta jocul de imunitate și au avut parte de un consiliu liniștit, în timp ce Faimoșii au avut parte de o nouă eliminare. Otilia Bilionera s-a numărat printre concurenții propuși pentru a părăsi competiția.

În discuția cu Daniel Pavel, frumoasa cântăreață a dezvăluit motivul real pentru care a ales să facă parte din acest show, mărturisind că a venit să uite de problemele pe care le are acasă, mai exact de trauma prin care a trecut cu fostul management, care a lăsat-o fără bani după șapte ani de muncă.

„Eu am venit aici în special pentru a mă autodepăși, pentru a deveni mai puternică, pentru a uita de problemele pe care le am acasă, de procesul pe care îl am, de toată trauma prin care am trecut cu fostul management care, să zic așa, m-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă, și am avut o muncă destul de spectaculoasă.

Am venit aici să mă iubesc mai mult și să fiu mai bărbătoasă. Și să nu mai las pe nimeni să profite de mine și să mă mintă”, a spus faimoasa în cadrul emisiunii Survivor România.

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera

Detalii despre procesul Otiliei Bilionera

Celebra cântăreață îl acuză pe fostul său impresar, Jhaps Record, că nu i-ar fi dat banii pentru concerte și pentru punerea în circulație a melodiilor ei. Astfel, cântăreața a decis să încheie colaborarea cu acesta și să-l dea în judecată pentru a-și recupera suma cuvenită.

Otilia Bilionera, în vârstă de 30 de ani, a devenit cunoscută în anul 2014,odată cu lansarea piesei „Bilionera”. Melodia a avut un succes răsunător și a fost la radiourile din Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India, unde în scurt timp a ajuns pe locul 1 în topuri.

Ulterior, „Bilionera” a fost preluată și de radiourile din țara noastră. Piesa are pe Youtube mai mult de 522 milioane de vizualizări.

Urmăriți Impact.ro și pe