EXCLUSIV

Cheloo ia mai mulți bani la concertele din provincie decât în București. Iată sumele (Exclusiv)

Iancu Andreea 22.10.2021, 09:39
Cheloo ia mai mulți bani la concertele din provincie decât în București. Iată sumele (Exclusiv)

Juratul de la iUmor are în spate o carieră de ani buni în lumea muzicii rap. Apreciat pentru versurile dure, în care analizează realități ale vieții, Cheloo a reușit să își formeze propriul public, care este dispus să plătească mulți bani pentru concertele artistului. În ciuda pandemiei, care a dus la anularea multor evenimente private, se pare că rapperul reușește să strângă sume importante în urma concertelor din provincie, în comparație cu cele din Capitală. Reporterii playtech – impact.ro au aflat ce onorariu primește Cheloo pentru prestațiile sale de la evenimente.

Câți bani câștigă Cheloo la concertele sale

Cheloo și fostul său prieten Sișu, din trupa Paraziții, respectiv La Familia, se număr printre artiștii rap cei mai apreciați din România. Aceștia au dus ani buni un război cu legea din cauza substanțelor interzise. După ce au rezolvat aceste probleme, artiștii au fost întâmpinați din nou cu brațele deschise de publicul lor. În ciuda faptului că aceștia au fost certați cu legea, ei sunt chemați la numeroase evenimente, acolo unde reușesc să strângă venituri substanțiale cu prestațiile lor. Reporterii playtech – impact.ro au aflat câți bani câștigă din concertele sale Cheloo, actualul jurat iUmor, de la Antena 1.

Membrii acestei trupe cer 6.000 de euro, pentru un spectacol, în care interpretează și celebrele lor piese ”Poliția trece” și ”Toate-s la fel”. Iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, ei solicită 4 camere single, și plata pentru transport, de 1,5 lei/ kilometru, ne-a declarat un organizator de spectacole pentru playtech – impact.ro.

Pe de altă parte, Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, și-ar rotunji veniturile, conform apropiaților săi, cu alți 10.000 de euro, pentru postura de jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1. Cu toate acestea, se pare că artistul este evitat în cadrul unora dintre evenimente, din cauza versurilor sale. Dincolo de trecutul său cu substanțele interzise și tensiunile cu oamenii legii, Cheloo nu este bine primit la Balurile de Boboci din pricina pieselor deocheate.

Cheloo și Sișu au publicul lor, sunt artiști foarte îndrăgiți, dar nu îi poți invita la ”Balul Bobocilor”, căci versurile piesele lor sunt cam deocheate și nici nu se pot abține de la înjurături, pe scenă, ne-a declarat un organizator de spectacole.

Câți bani ia Cheloo pentru concertele sale
Cheloo, jurat iUmor, la Antena 1

Artistul a fost condamnat la închisoare

În urmă cu patru ani, Cheloo era condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce oamenii legii au identificat cannabis în casa din Breaza a cântărețului. Mai multe grame din substanța interzisă au fost identificate acasă la juratul iUmor astfel că acesta a fost cercetat sub control judiciar. Chiar înainte de a aflat sentința, Cheloo recunoștea că a greșit însă continua să privească cu multă detașare toate cele întâmplate.

Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi, declara solistul, înainte de sentință.

Ulterior, în 2017, Cheloo a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, precum și la o perioadă de supraveghere de patru ani şi la o amendă penală, echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...