Chefi la cuțite sezonul 11. Pe ce dată începe emisiunea de la Antena 1

Beatrice Dumitru 13.03.2023, 13:21
Chefi la cuțite sezonul 11. Pe ce dată începe emisiunea de la Antena 1

Un nou sezon de la „Chefi la cuțite”, cel mai urmărit show culinar din România, este pe cale să înceapă, iar acesta este ultimul în care Gina Pistol va fi prezentatoare, după ce iubita lui Smiley a anuțat că se retrage din televiziune. Acest sezon aduce noi confruntări ale Chefilor pentru amuletă, dar vor avea parte de o mare surpriză pentru că vor avea încă un adversar. Despre ce este vorba.

Când începe „Chefi la cuțite”, sezonul 11

Competiția culinară se reia pentru concurenți ambițioși, gata să impresioneze cu cele mai diverse preparate, dar și pentru cei trei jurați, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, a căror misiune devine și mai dificilă în lupta lor pentru amuletă.

Astfel, sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, „Chefi la cuțite”, începe la Antena 1 luni, 27 martie, de la ora 20:30. Și dacă până acum doar cei trei Chefi se luptau pentru celebra amuletă, acest sezon vine cu o surpriză pentru că în ring vor fi patru adversari. La fiecare confruntare, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu  vor avea câte un nou oponent.

Chefi la cuțite sezonul 11. Pe ce dată începe emisiunea de la Antena 1
Sezonul 11 „Chefi la cuțite” este prezentat de Gina Pistol.

În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuțite este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu.

Am început acest sezon cu forțe proaspete și poftă de revanșă. Îmi doresc victorie după victorie, indiferent câți adversari noi avem”, a spus Chef Scărlătescu.

Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!”, a afirmat Chef Bontea.

Chefii ar putea pierde amuleta

Momentul jurizării preparatelor pentru amuletă va fi și el unul special, deoarece degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Ștefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câțiva dintre participanții la jurizările pentru amuletă, dar Chefii vor avea parte și de adversari aflați pentru prima dată în platoul „Chefi la cuțite”.

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România începe din 27 martie, cu trei ediții săptămânale, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30, iar etapa audițiilor pe nevăzute va fi dublată de un joc pentru amuletă mai disputat ca niciodată.

Cel de-al zecelea sezon al show-ului culinar de la Antena 1, „Chefi la cuțite”, a fost câștigat de concurenta lui Sorin Bontea, Florica Boboi, care a luptat pentru marele premiu cu Adrian Stroe și Raluca Todea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...