Finala Chefi la Cuțite. Cine sunt concurenții care se luptă să câștige sezonul 7 al emisiunii de la Antena 1

Diana Radu 17.12.2019, 19:47
Finala Chefi la Cuțite. Cine sunt concurenții care se luptă să câștige sezonul 7 al emisiunii de la Antena 1

Cel mai iubit show culinar de pe Antena 1, ”Chefi la Cuțite” își va anunța astăzi marele câștigător al sezonului 7. Numele celor trei finaliști care se vor lupta pentru marele premiu va fi anunțat de la ora 20:00 de către jurații de la ”Chefi la Cuțite”. Așadar, se anunță a fi o seară plină de tensiune în care concurenții se vor duela în cea mai grea probă de gătiti de până acum.

Cine sunt concurenții care se luptă să câștige sezonul 7 al emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1

Concurenții care vor ajunge în marea finală vor fi cei care au obținut cel mai mare punctaj la probele culinare de luni seară. Însă, decizia va fi una foarte grea, deoarece toate farfuriile au fost spectaculoase. ”Acești trei finaliști, sunt cei trei concurenți care în finală au gătit cel mai bine!”, e de părere chef Scărlătescu. Astfel, după verdictul mult așteptat, ediția va continua cu o finală plină de adrenalină în care cei mai buni trei bucătari se vor lupta pentru trofeul suprem al sezonului 7 – premiul de 30.000 de euro, dar și pentru titlul de ”cel mai bun bucătar”.

concurenți, Chefi la Cuțite
Concurenții de la Chefi la Cuțite

A sosit momentul pe care îl așteptăm de la începutul sezonului. Sper să am măcar un om în finală!”, va spune chef Bontea emoționat. ”Gândul să nu am pe nimeni în finală mă distruge. Psihic și fizic. Sunt încordat la maxim”, adaugă chef Scărlătescu.

Ca de obicei, cei mai talentați trei bucătari din sezonul 7 își vor construi echipe alături de care să gătească și își vor alege câte cinci coechipieri pe rând, în funcție de clasamentul obținut în semifinală. Odată formate echipele, finaliștii vor coordona și vor găti la foc continuu timp de trei ore și jumătate, alături de colegii săi, căci au de pregătit un meniu întreg, format din starter, main-course și desert. Ca de obicei, la masa invitaților vor sta oameni cu greutate în domeniul gastronomic, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării, a căror studii și experiență incontestabilă în domeniu îi transformă în niște jurați cu mari pretenții, jurați ce vor juriza ”la cuțite” dish-urile de pe bandă.

Pentru a afla cine este marele câștigător al sezonului 7 de la Chefi la Cuțite și ce culoare va străluci în acest sezon nu rata emisiunea din această seară de la ora 20:00, de pe Antena 1.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe