Chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut operație estetică. E transformat față de cum l-ai văzut la Chefi la Cuțite

Iancu Andreea 17.12.2020, 14:32
Chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut operație estetică. E transformat față de cum l-ai văzut la Chefi la Cuțite

A împlinit în luna iulie 48 de ani, iar asta l-a determinat pe Chef Cătălin Scărlătescu să se orienteze către schimbări în privința aspectului său fizic. După ce în urmă cu trei ani a reușit să slăbească fabulos, juratul de la “Chefi la Cuțite” și-a făcut o operație estetică care l-a transformat în mod neașteptat.

Chef Cătălin Scărlătescu, schimbare majoră după o operație estetică

Cariera juratului de la “Chefi la Cuțite” este una înfloritoare, iar aparițiile lui încep să capete o nouă față, la propriu. Chef Cătălin Scărlătescu a ales să se implice mai mult în ceea ce înseamnă aspectul său fizic și, după ce a slăbit aproape 50 de kilograme, acesta investește și în alte zone ale corpului. Astfel, recent, Scărlătescu a apelat la o operație estetică ce poartă denumirea de blefaroplastie. Practic, Chef Cătălin a beneficiat de îndepărtarea excesului de piele din jurul ochilor, potrivit click.ro.

La 48 de ani, Cătălin Scărlătescu arată mai tânăr cu 10 ani. Deși publicul l-a văzut în urmă cu numai o seară, în cadrul finalei “Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, astăzi juratul nu mai arată la fel. Acesta a vizitat cabinetul medicului estetician Elena Martin pentru a beneficia de o intervenție estetică ce îi îmbunătățește aspectul fizic. Specialistul l-a urcat pe Scărlătescu pe masa de operație pentru procedura de blefaroplastie, care a durat aproximativ o oră.

Chef Cătălin a beneficiat de cele mai bune tratamente, aplicându-i se inițial o anestezie locală și ulterior îndepărtându-se pielea în exces cu ajutorul unui bisturiu. Intervenția a avut loc pe data de 11 decembrie, conform unei imagini postate pe Instagram de medic. Rezultatele se văd deja, la numai șase zile distanță. Chef Cătălin Scărlătescu pare că a întinerit cu 10 ani, după intervenția care a costat aproape 1.000 de euro.

Chef Scărlătescu a apelat la o operație estetică, care l-a întinerit vizibil
Chef Scărlătescu a apelat la o operație estetică, care l-a întinerit vizibil

Cătălin Scărlătescu a slăbit spectaculos

Pentru că obișnuia să cântărească 130 de kilograme, Chef Cătălin Scărlătescu a decis să facă o schimbare majoră pentru sănătatea sa. Acesta chiar se folosea de autoironie să descrie faptul că se afla chiar cu un picior în groapă din pricina surplusului de kilograme.

Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, potrivit sursei citate.

De altfel, rezultatele spectaculoase au fost admirate nu doar de cei apropiați și cei care au observat transformarea, ci chiar de Cătălin. Chef Scărlătescu se bucură de faptul că arată mult mai tânăr și se simte bine în pielea sa.

Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit, declara Scărlătescu la acea vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe