Celebrul film Titanic revine pe ecrane. Regizorul vrea să îi mai dea o șansă de supraviețuire lui Jack

Anca Manolica 19.01.2023, 15:22
Celebrul film Titanic revine pe ecrane. Regizorul vrea să îi mai dea o șansă de supraviețuire lui Jack

Ne vine să credem sau nu, au trecut 25 de ani de la lansarea premiatului Titanic al lui James Cameron. Pentru a marca această ocazie, o versiune remasterizată a filmului va fi lansată în cinematografe în luna februarie, exact la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. Așadar, celebra peliculă revine în 4K pe marele ecrane.

Celebrul film Titanic, revine pe ecrane

Dacă și tu ai plâns îîn timpul filmului original din 1997, atunci pregătește-te să o faci din nou că pentru că această versiune remasterizată va fi mai puternică și mai vie ca niciodată. Relansarea este în 3D 4K HDR și high-frame rate – o îmbunătățire imensă față de imaginile de ultimă oră ale originalului de odinioară.

Cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în rolurile principale, îi vei vedea pe Jack și Rose așa cum nu i-ai mai văzut niciodată în ceea ce va fi în curând cel de-al 111-lea an de la scufundarea vasului Titanic. Este o poveste care nu încetează niciodată să stârnească interesul: nava care a plecat din Southampton cu 2.240 de pasageri la bord și nu s-a mai întors niciodată.

Astfel, pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare, filmul se va întoarce în cinematografe. Așadar, pregătește-te să suspini din nou după data de 10 februarie, când filmul Titanic va ajunge din nou pe marele ecran, mai viu ca niciodată. Până atunci, poți viziona trailerul de mai jos!

Leonardo DiCaprio nu a vrut iniţial să joace rolul lui Jack

După 25 de ani de la lansare, Titanic continuă să fie unul dintre filmele cu cele mai mari încasări realizate vreodată, dar și unul dintre cele mai premiate, cu 11 premii Oscar. James Cameron a spus recent pentru Deadline că „nu îşi poate imagina acel film” fără cele două vedete principale: Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet.

Citește și: Epava Titanicului ascunde în continuare mistere fascinante: descoperirea surprinzătoare a cercetătorilor

Producătorul canadian a dezvăluit, de asemenea, în cadrul evenimentului Globurile de Aur 2023, că a fost nevoit să ducă multă muncă de convingere pentru a-l face pe Leonardo DiCaprio să accepte să joace în Titanic. „El nu a vrut să o facă. Credea că este plictisitor. Nu voia să facă un rol principal”, a spus regizorul pentru People.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...