VIDEO

Celebra artistă Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci. „Te iubesc, însemni atât de mult pentru mine”. Ce i-a răspuns „Zeița de la Montreal”

Sorin Barbu 19.04.2022, 14:52

Thalia este un mare fan al Nadiei Comăneci. Artista din Mexic a postat pe Instagram un mesaj video în care a dezvăluit că faimoasa gimnastă din România a avut o foarte mare influență în cariera ei. Mesajul fostei campioane olimpice nu s-a lăsat mult așteptat.

Thalia, cuvinte de laudă pentru Nadia Comăneci

Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din Mexic. A câștigat multe premii, în special în America Latină, și este considerată o adevărată regină a muzicii pop, după ce vândut peste 25 de milioane de discuri. Are un brand de haine, iar averea ei este estimată la peste 50 de milioane de dolari.

 

Prima ei apariție televizată s-a petrecut la vârsta de un an, când a fost selectată pentru o reclamă. Cariera muzicală și-a început-0 în anul 1980. Thalia a postat pe Instagram un mesaj video în care explicat că nu ar fi reușit să facă atât de multe lucruri, dacă nu ar fi avut-o drept exemplu pe Nadia Comăneci.

„Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să urlu de fericire. De când eram copil am fost o mare fană a Nadiei Comăneci și pentru mine ea a constituit o influență majoră în viața mea.

Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului.

Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot”, a spus Thalia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Nadia Comăneci, răspuns elegant pentru Thalia

Nadia a fost plăcut surprinsă de acest mesaj, mai ales că nu a întâlnit-o niciodată pe Thalia, deși artista locuiește la în Statele Unite, cu soțul său, celebrul impresar și producător Tommy Mottola.

„Nu ne-am intersectat până acum. A fost un mesaj cu adevărat emoționant pe care ea l-a postat. Am aflat că este o mare fană a gimnasticii și chiar a încercat să cocheteze cu acest sport.

Este o artistă foarte mare cu o carieră impresionantă și țin la rândul meu să o felicit pentru tot ceea ce a făcut până acum. Și ea a inspirat și continuă să inspire mulți tineri care doresc să-i calce pe urme”, a declarat sportiva din România în Prosport.

Nadiei Comăneci are o galerie impresionantă de trofee. A câștigat 25 de medalili, 16 dintre ele fiind din aur: cinci la Jocurile Olimpice, două la Campionatele Mondiale și nouă la Campionatele Mondiale. Este considerată una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii.

 

SURSA FOTO: Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe