Cele trei propuneri ale PNL pentru funcția de premier al României. Klaus Iohannis are o alegere grea de făcut

Stan Filon 09.12.2020, 15:40
Cele trei propuneri ale PNL pentru funcția de premier al României. Klaus Iohannis are o alegere grea de făcut

Propuneri PNL pentru funcția de premier. Președintele PNL, Ludovic Orban, urmează să meargă la Cotroceni pentru a-i prezenta președintelui Klaus Iohannis lista scurtă cu propunerile liberalilor pentru funcția de premier al României. Pe această listă se află nu mai puțin de trei candidați, însă fostul premier nu se află pe ea.

Ludovic Orban merge la Cotroceni cu trei propuneri de premier

Potrivit unor surse din Partidul Național Liberal, citate de Digi 24, Ludovic Orban a plecat la Cotroceni cu trei nume: Nicolae Ciucă, Florin Cîțu și Marcel Boloș. Din cele trei propuneri, președintele Klaus Iohannis urmează să aleagă o persoană care va fi desemnată să formeze guvernul, cele mai mari șanse avându-le actualul premier interimar, Nicolae Ciucă.

După discuția cu președintele de la Cotroceni, liberalii se vor reuni în ședința conducerii, unde vor valida propunerea de premier desemnat. Dacă numele lui Nicolae Ciucă și cel al lui Florin Cîțu au mai fost vehiculate în presă pentru funcția de premier, ei bine surpriza o reprezintă ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Ludovic Orban merge la Cotroceni cu trei propuneri de premier
Ludovic Orban merge la Cotroceni cu trei propuneri de premier

Călin Popescu Tăriceanu, mai ceva ca Baba Vamga

Se pare că cele mai mari șanse le are actualul premier interimar, Nicolae Ciucă, cu care președintele Klaus Iohannis a avut mai multe întrevederi, în ultimele luni, după cum scria pe Facebook în urmă cu câteva luni Călin Popescu Tăriceanu.

”Observ că din ce în ce mai des dl Iohannis are întâlniri cu Ministrul Apărării! Poate fi un semn că Ludovic este pe tobogan sau poate fi un semn că dl.Iohannis dorește implicarea armatei în gestionarea crizei de sănătate!

De-o fi una, de-o fi alta, eu îi sugerez următorul lucru: încetați să mai vindeți pielea ursului din pădure! Nu mai pregătiți armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care încă nu există!.

Mai bine haideți să implicăm armata într-o campanie națională de testare gratuită a tuturor românilor! Ca să știm unde suntem! Ca să știm ce avem de făcut! Ca să nu mai izolăm după ureche! Și, până atunci, poate se coace și Ludovicul și cade singur!”, este mesajul lui Călin Popescu Tăriceanu postat pe Facebook pe data de 13 noiembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...