Cele mai violente zodii. Sunt nervoșii horoscopului, se aprind extrem de ușor

Iancu Andreea, Ana Ionescu 21.10.2021, 08:53
Cele mai violente zodii. Sunt nervoșii horoscopului, se aprind extrem de ușor

Astrele ne pot oferi informații importante despre personalitatea celor din jur, numeroase trăsături fiind citite de către astrologi în stele. De exemplu, mulți nativi pot fi considerați nervoșii horoscopului, care fie se aprind extrem de repede atunci când vine vorba despre o situație care escaladează într-un conflict, ori au trăsături ce merg până la acțiuni criminale. Iată, așadar, care sunt cele mai violente zodii și cine sunt cei de care este bine să te ferești.

Ce nativi sunt considerați zodii violente

Este cunoscut faptul că zodiile din horoscop sunt diferite, însă puțini știu că unele semne zodiacale au anumite caracteristice bine conturate către atitudini mai agresive. O parte dintre nativi pot fi considerați zodii violente, comportamentele lor variând de la atacuri fizice, la unele verbale sau chiar la reacții calculate, cu premeditare. În străfundul unora poate zace chiar și o tendință criminală. De cele mai multe ori, cei care devin ucigași au o înclinație spre a se perfecționa și încearcă mereu noi variante pentru a nu fi prinși. Iată care sunt zodiile violente din horoscop.

Care sunt cele mai violente zodii
Care sunt cele mai violente zodii

Berbec

Berbecii au drept planetă guvernatoare pe Marte, care este totodată și Zeul Războiului. Acest nativ poate fi considerat unul dintre cele mai agresive semne zodiacale. Este extrem de nemilos și nu stă pe gânduri atunci când reacționează. Gelos și agresiv, Berbecul poate fi, fără dar și poate, una dintre zodiile violente din horoscop. Un exemplu celebru de nativ Berbec este un ucigaș în serie, francezul Henri Desire Landru (12 aprilie 1869) care obișnuia să seducă femeile, să se căsătorească cu ele pentru bani și bunuri, apoi le omora.

Taur

Meticulosul, răbdătorul și organizatul Taur este considerat de către specialiști nativul ce poate ajunge cu ușurință să fie un criminal în serie. Potrivit unei analize realizată de autorul britanic David Jester, semnul zodiacal al celor mai periculoși criminali în serie este Taur. Cele mai importante trăsături ale nativului pot deveni unele cu un impact devastator, mai ales pentru cei cu tulburări de personalitate. Taurii au adesea reacții vulcanice, greu de stăpânit, iar un astfel de exemplu este canibalul Albert Fish, supranumit Vârcolacul din Wysteria.

Gemeni

În cazul Gemenilor nu vorbim despre o agresivitate dusă la extrem, însă acești nativi preferă violența verbală, care poate totuși să ajungă și la violență fizică. Acești nativi nu apelează totuși prea des la cea de-a doua variantă, preferând dezbaterile. Un personaj violent celebru, din zodia Gemeni, este Jeffrey Dahmer (21 mai 1960), cunoscut drept canibalul din Milwaukee.

Rac

Racul poate ajunge cu ușurință la o stare de depresie, fiind mai degrabă adeptul agresiunii psihice și emoționale. Fire introvertită, semnul zodiacal se poate transforma într-o adevărată fiară pentru persoanele dragi. Un exemplu este Robert Maudsley (26 iunie 1953), responsabil de uciderea a patru persoane, trei fiind foști pușcăriași. El a fost condamnat la închisoare pe viață pentru gestul său.

Leu

Leu este un alt nativ extrem de agresiv. Acesta își poate pierde mințile atunci când cineva se îndoiește de succesul său și este în stare să folosească un limbaj dur, putând să genereze inclusiv conflicte fizice. Totodată, creativitatea este punctul lor forte. Un personaj celebru este Donald Neilson (1 august 1936) care și-a răpit victimele și apoi le-a ucis, fiind condamnat pentru cinci crime.

Fecioară

Deși nu prea apelează la violență fizică, nativii din zodia Fecioarei pot să fie extrem de agresivi prin limbaj. Aceștia lovesc aspru la nivel emoțional și psihic, violența fizică fiind o opțiune la care nu prea apelează în general. Atente la detalii, Fecioarele se vor gândi bine înainte să acționeze. Ed Gein (27 august 1906) este un exemplu totuși de agresivitate extremă, acesta fiind celebru pentru jupuirea cadavrelor umane și realizarea de mobilier din ele.

Balanță

Balanțele cer de la cei din jur respect, iar când aceștia nu acționează în consecință, nativii devin agresivi. Violența verbală este preferată și de către acest semn zodiacal, însă discuțiile îl fac să se calmeze. Un celebru personaj din zodia Balanței este Andrei Chikatilo (16 octombrie 1936), cunoscut sub numele de „Măcelarul din Rostov”, „Spintecătorul roșu” și „Spintecătorul Rostov”. El a ucis și mutilat între 52 și 56 de persoane.

Scorpion

Nativul din Scorpion este violent în toate sferele posibile. Acesta are o satisfacție mare atunci când își vede dușmanul la pământ, însă are o strategie. Acțiunile violente nu sunt parte din cotidianul său, nu va lovi și nu va transmite atenționări pentru că astfel va obține doar o durere temporară. Scorpionul va alege să te distrugă dacă va avea motive. Fritz Haarmann a fost un criminal în serie, de origini germane, cunoscut sub numele de Măcelarul de la Hanovra. El a comis numeroase crime printre care cel puțin 24 de tineri între 1918 și 1924 la Hanovra, Germania.

Săgetător

Tortura este modul în care Săgetătorul își manifestă nemulțumirea atunci când se simte nedreptățit. Acesta va pune la cale un plan diabolic prin care să te atingă în punctul sensibil. Ted Bundy (24 noiembrie 1946) a devenit celebru după ce a comis 30 de crime. Victimele sale erau tinere vulnerabile și frumoase, pe care le abuza și apoi le ucidea.

Capricorn

Aparenta calmitate a Capricornului ascunde un foc pătrunzător la interior. Nativul din această zodie te va aștepta să comiți o greșeală pentru ca apoi să te corecteze într-un mod dur. Harold Frederick Shipman, cunoscut drept Fred Shipman, a fost un medic generalist englez despre care se crede că este unul dintre cei mai prolifici ucigași în serie din istoria modernă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsătorului sunt personalități care apelează la diplomație și nu își consumă energia cu probleme minore. Cu toate acestea, atunci când se simt agresați, aceștia devin agresivi și vor face tot posibilul pentru a te taxa. Un exemplu de Vărsător violent este Gary Ridgway (18 februarie 1949) care a fost acuzat că a ucis 48 de prostituate, deși numărul său total de victime poate fi de până la 90.

Pești

Sensibili și preferând absența certurilor, nativul din Pești nu va accepta să se enerveze prea ușor. El va alege să te ignore sau să își manifeste creativitatea, de care nu vei dori să afli. John Wayne Gacy (17 martie 1942), cunoscut sub numele de „Clovnul ucigaș”, ar fi violat și ucis mai mulți tineri, pe care ulterior îi ascunde sub propria casă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...