Cele mai mincinoase 5 zodii din horoscop. De cine e bine să te ferești

Daria Petrescu 11.09.2020, 09:51
Cele mai mincinoase 5 zodii din horoscop. De cine e bine să te ferești

Se întâmplă uneori să mințim, pentru a scăpa de reproșuri sau pentru a evita unele situații care ne-ar crea probleme. Alteori, o facem pur și simplu, însă ar trebui să ținem cont de ceilalți, atunci când ne pregătim să spunem un neadevăr. Și asta pentru că cei de lângă noi, ar putea fi răniți în urma declarațiilor noastre. Ei bine, mai jos am realizat un top al celor mai mincinoase zodii din horoscop. Iată de cine este bine să te ferești.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți ca persoane care învață rapid lucruri noi și sunt foarte atenți la cei din jurul lor. La prima vedere nu ai crede despre ei că sunt necinstiți.

Gemenii au o minte ascuțită și o inteligență sclipitoare, în permanentă activitate mentală, astfel că trebuie să fiți mereu precauți în preajma lor.

Aceștia sunt nervoși și inconștienți. De cele mai multe ori, minciunile lor sunt consecința nesiguranței de care dau dovadă. Se răzgândesc extrem de repede și mint foarte natural.

Rac

Racii au o imaginație bogată, așa că te poți aștepta la orice de la ei. Sunt atât de spontani, încât ar putea oricând să inventeze minciuni pentru a ieși dintro situație.

Racul, una dintre cele mai mincinoase zodii din horoscop
Racul, una dintre cele mai mincinoase zodii din horoscop

Racul este receptiv și sensibil la schimbările din jur. Niciodată nu se știe în ce dispoziție poate fi găsit. Se poate întrista repede, dar nu ține mult această dispoziție, trecând în altă extremă.

Racii sunt neîncrezători în alte persoane, tocmai pentru că se cunosc destul de bine și au senzația că și ceilalți fac același lucru. Sunt precauți în anumite situații.

Leu

Leul se mândrește cu o constituție fizică robustă, puternică. Starea să de sănătate depinde foarte mult de felul în care este apreciat de cei din jur; dacă se simte iubit, se simte excelent.

Trebuie să fie foarte atent la circulație, să-și mențină sângele într-o stare excelență, fără a exagera cu grăsimile.  Leii adoră să conducă și să fie în centrul atenției.

Leul, una dintre cele mai mincinoase zodii
Leul, una dintre cele mai mincinoase zodii

Le place drama și excelează în teatru. Astfel că, pentru că sunt extrem de carismatici, îi ajută foarte mult în momentul în care spun o minciună. Nu ai crede că sunt în stare de asta. De cele mai multe ori, ei mint pentru a-și face o imagine bună în fața celorlalți.

Balanţă

Balanțele adoră să mintă, însă nu pentru a face rău. Pentru că le place armonia, recurg de multe ori la minciună. Ei cred că minciunile lor sunt inofensive şi vor să se pună bine cu cei din jurul lor şi să nu îi supere.

Balanță este diplomată, amabilă, sociabilă și prietenoasă. Are un dezvoltat simt de fair-play, încât nu va răni niciodată pe nimeni, ci va încerca să împace pe toată lumea.

Capricorn

Capricornii mint doar pentru a ieși dintr-o situație neplăcută. Ei sunt practici și generoși. Minciunile lor nu sunt grave și nu fac rău celor din jur. De exemplu, dacă nu vor să meargă la o întâlnire, vor spune că sunt ocupați. Evită astfel o situație stânjenitoare și se simt mai relaxați cu decizia lor.

Urmăriți Impact.ro și pe