Cele mai interesante 18 filme de aventură pe care le poți vedea inclusiv pe Netflix

Daria Petrescu, Ozana Mazilu 25.07.2021, 09:12
Cele mai interesante 18 filme de aventură pe care le poți vedea inclusiv pe Netflix

Netflix este una dintre cele mai importante platforme, unde iubitorii de filme pot urmări cele mai interesante producții, mai vechi sau mai noi. Pentru cei pasionați de filmele de aventură, vă prezentăm mai jos, o listă cu 18 producții cinematografice care nu ar trebui ratate.

Cele mai interesante 18 filme de aventură pe Netflix

Cei șapte magnifici

Un industriaș sângeros amenință un mic oraș minier, dar un vânător de recompense laconic adună împotriva lui un grup de bărbați periculoși și cu abilități unice.

Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri

Bilbo și piticii au de înfruntat un ultim atac, căci oștile Pământului de Mijloc se adună la Muntele Singuratic pentru a se bate pe aurul lui Smaug.

Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii

Mărinimoasa regină Freya suferă o dureroasă trădare și declară război iubirii, cu puteri malefice nebănuite. Războinicii Eric și Sara sunt primele ei victime.

Dragoste și monștri

La șapte ani după ce a supraviețuit apocalipsei monștrilor, adorabilul ghinionist Joel își părăsește buncărul confortabil și pleacă în căutarea fostei iubite.

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului

După ce este mușcat de un păianjen radioactiv, Miles Morales, un adolescent din Brooklyn, învață rapid cum să arunce plase de la cei ca el veniți din altă dimensiune.

Jumanji: Aventură în junglă

Patru liceeni sunt aspirați în jungla virtuală a unui joc video, unde încep o misiune ca avataruri adulte, amuzant de nepotrivite.

Pasiune în orașul înghețat

Pe râurile și canalele înghețate din Sankt Petersburg, un hoț pe patine câștigă inima fiicei unui nobil, dar diferite forțe încearcă să-i țină departe unul de celălalt.

Drumul unui câine către casă

Un câine devotat este cuprins de dorul de casă și pornește într-o călătorie plină de primejdii prin inima Americii pentru a se întoarce la stăpânul lui.

În Inima Mării

În această poveste reală (din care s-a inspirat „Moby Dick”), un echipaj din Noua Anglie încearcă să supraviețuiască după ce vasul le este răsturnat de o balenă uriașă.

Interstellar: Călătorind prin univers

Omenirea este în pragul dispariției, așa că un grup de astronauți trece printr-o gaură de vierme pentru a căuta o nouă casă pentru specia umană.

Furia titanilor

Eroicul semizeu Perseu se avântă în Infern pentru a înfrunta Titanii, dușmanii zeilor care au pus la cale întemnițarea lui Zeus în lumea iadului.

Jurassic World

Proprietarii unui parc tematic cu dinozauri încearcă să atragă turiștii cu un exponat nou și incitant, dar un monstru letal evadează și terorizează insula.

Al șaptelea fiu

În secolul al XVIII-lea, exorcistul începător Tom Ward devine personaj-cheie în lupta dintre bine și rău, după ce vrăjitoarea Mama Malkin evadează.

Zeii Egiptului

Zeul Horus pierde controlul asupra Egiptului în favoarea lui Seth, așa că, pentru a salva omenirea, se aliază cu un hoț muritor.

Divergent

Într-o lume sfâșiată de război, Tris își descoperă abilitățile speciale și i se alătură lui Patru pentru a rezista unui complot sinistru îndreptat împotriva celor ca ei.

King Kong

Remake-ul lui Peter Jackson urmărește un grup de exploratori și cineaști aventuroși până pe Insula Craniilor, în căutarea unei gorile gigantice.

Baahubali: Începutul (Versiunea în hindi)

În varianta hindusă a epopeii lui S.S. Rajamouli, sătenii din regatul Mahismati salvează un bebeluș predestinat unei misiuni eroice.

Seria Divergent: Insurgent

Facțiunile sunt în prag de război, iar Jeanine o vânează necruțător pe Tris încercând să deschidă o relicvă misterioasă cu ajutorul puterilor ei de Divergentă.

Urmăriți Impact.ro și pe