Cele mai îndrăznețe imagini cu Lora la plajă. Artista nu se rușinează să se afișeze. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 13.08.2022, 18:02

De când s-a lansat în showbiz-ul românesc, Lora nu a fost doar una dintre cele mai talentate, ci și cele mai frumoase femei din România. Vedeta are un corp de admirat, cu forme aproape perfecte și pe care nu ezită să îl etaleze, de fiecare dată când se ivește ocazia. În galeria foto de mai jos am strâns cele mai îndrăznețe imagini cu artista la plajă.

Lora, imagini îndrăznețe

Lora trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Are o carieră la care orice artist la început de drum poate doar visa, o voce pe care nu ai cum să nu o recunoști după doar câteva note, iubește și este iubită. Cu toate astea, drumul până la succes nu a fost nici scurt, nici lipsit de obstacole.

Artista are aproape un milion și jumătate de fani pe Instagram, ceea ce o duce în topul celor mai urmărite vedete din showbiz-ul de la noi din țară. Ea și-a construit o relație specială cu cei care fac parte din comunitatea ei online, împărtășind cu aceștia cele mai frumoase momente din viața sa, precum și noutăți din carieră.

De când s-a lansat, a fost una dintre cele mai provocatoare prezențe feminine, iar fotografiile publicate de ea în mediul online sunt dovada clară. În galeria foto de mai sus am ales cele mai îndrăznețe imagini cu artista la plajă și în costum de baie.

Cele mai îndrăznețe imagini cu Lora la plajă. Artista nu se rușinează să se afișeze. GALERIE FOTO
Lora

„Cine dă bani pe iubire?!”

Cu toate că fiecare apariție a sa atrage toate privirile celor din jur, Lora a dezvăluit, într-un interviu acordat unui post TV, că nu se consideră o persoană zgârcită, însă nu își dorește să investească sume prea mari de bani pe haine sau alte accesorii, doar ca să poată spune că poartă anumite branduri.

„Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți… Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât. Pentru că eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată”, a povestit Lora, potrivit Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...