Cele mai geloase zodii. De ele trebuie să fugi dacă ai succes, te vor invidia

Iancu Andreea 21.03.2022, 15:46
Cele mai geloase zodii. De ele trebuie să fugi dacă ai succes, te vor invidia

În timp ce unele persoane sunt extrem de empatice și rezonează cu bucuriile din viața celor din jurul lor, altele sunt invidioase și nu reușesc să aprecieze momentele de fericire ale altora. Unele dintre aceste caracteristici ale personalității sunt legate de astre. Horoscopul dezvăluie care sunt cele mai geloase zodii. Cu siguranță ele sunt persoanele de care trebuie să te ferești dacă ai succes.

Care sunt cele mai geloase zodii

Privind în jur la reușita altcuiva, mulți sunt încercați de sentimente de invidie. Aceste caracteristici de personalitate se datorează deopotrivă educației și modelelor primite din familie, însă pot avea unele rădăcini și în stele. Astrele dictează anumite tendințe și direcții pentru nativi, care sunt caracterizați de unele trăsături. Iar gelozia nu face excepție.

Anumite zodii sunt mai geloase decât altele pe succesul celor din jur, iar acest fapt le modifică uneori comportamentul. Aceste persoane nu reușesc să simtă fericire atunci când aud despre reușita cuiva, chiar dacă vorbim despre apropiați. Pur și simplu mintea li se întunecă și sufletul este acaparat de invidie. Ei transmit o energie negativă și se lasă purtați de sentimentul de nesiguranță, nemulțumire și nefericire, adus de reușitele celorlalți.

Care sunt cele mai geloase zodii
Zodiile care își manifestă invidia față de succesul celorlalți

Care sunt nativii pe care trebuie să îi eviți dacă ai succes

Berbec

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt firi extrem de competitive. Astfel, Berbecii devin cu multă ușurință foarte geloși atunci când observă că cei din jurul lor au o viață mai bună și mai ales câștigă mai bine. Aceste zodii încep să caute tot mai multe metode prin care să îi discrediteze pe acești apropiați, fie prin remarci, fie prin acțiuni negative.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt persoane care sunt enervați de-a dreptul de reușita celor din jurul lor. Aceștia vor să evite veștile bune despre ceilalți, iar în momentul în care aud că ai succes devin brusc iritați și geloși. Nesiguranța se instalează în propria lor muncă și încep să se compare cu alte persoane, fapt care poate deveni chiar nociv.

Scorpion

O altă zodie care este afectată de reușita altora este Scorpionul. Acest nativ este extrem de gelos, însă adesea își păstrează în tăcere aceste sentimente, devenind mai rar agitat din cauza invidiei. Cei născuți în zodia Scorpionului se simt neputincioși atunci când ceilalți se descurcă, fapt care însă îi va ambiționa să se autodepășească.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt introvertiți, dar veștile bune despre succesul celorlalți îi face să se transforme în ființe geloase. Și aceștia sunt copleșiți de sentimentul de neputință, în special când vine vorba despre propriile lor acțiuni. Ei se compară cu ceilalți și pot ajunge la unele gesturi extreme. Ambiția de a demonstra că pot și ei îi ajută însă să își depășească condiția.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...