Cele mai frumoase felicitări și mesaje în imagini de Paște. Colaje FOTO

Daria Petrescu 01.05.2021, 18:45
Cele mai frumoase felicitări și mesaje în imagini de Paște. Colaje FOTO

Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, iar anul acesta, sărbătoarea are loc pe 2 mai. Este ziua Sfântă care a adus omenirii speranța mântuirii, prin sacrificiul lui Isus Hristos. Pe lângă faptul că este o sărbătoare cu mare încărcărcătură emoțională, este și un prilej de a petrece momente speciale alături de familie și prieteni. Mai mult, în cazul în care nu puteți fi alături de aceștia, le puteți trimite virtual, cele mai frumoase felicitări și mesaje în imagini de Paște.

Cele mai frumoase felicitări de Paște

Pentru că încă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, sunt foarte mulți oameni care nu vor fi aproape de cei dragi. Iar pentru a le face o bucurie, le pot trimite un mesaj în imagini, de Paște. Însă, puteți trimite un mesaj drăguț, fără a fi reprezentat în imagini, ci pur și simplu printr-un sms. Iată cele mai frumoase felicitări și mesaje în imagini de Paște.

Iată câteva idei de mesaje pe care să le trimiteți celor dragi:

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

– Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! 

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, sa fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

-Sfânta lumină de Paște să vă colăuzească pașii și să vă aducă bucuria în suflet. Zi liniștită alături de cei dragi

-Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

-Anul acesta, să nu vă lipsească de pe masa de Paște, pasca, oul înroșit, cozonacul și mielul fript. Multe clipe minunate alături de familie și prieteni

-Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre. În această zi Sfântă, să aveți parte de credință, speranță, bucurie, bunătate și căldură. Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Hrstos a Înviat!

-De Paște, să aveți parte de mute zâmbete și o zi plină de bucurii alături de cei dragi. Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre. Să fiți binecuvântați! Hristos a Înviat!

Tradiții și obiceiuri de Paște

-este bine să îți cumperi haine noi în această perioadă, pentru că îţi aduce noroc

– Din prima zi de Paște și până la Înălţarea Domnului, adică timp de 40 de zile, creștinii se salută: “Hristos a Înviat!” și se răspunde cu: “Adevărat a Înviat!”

– În Bucovina e obiceiul ca, în noaptea Învierii, să se lase luminile aprinse în toată casă

– prima persoană care intră în casă în dimineața de Paște trebuie să fie un bărbat. Se spune că acest lucru aduce noroc.

– În prima zi de Paște, imediat cum se trezesc, credincioșii se spăla pe mâini și pe față. Apoi, își fac semnul crucii și să ia o bucată din pască înmuiată în vin. Acesta se numește Paște.