Horoscop zilnic, vineri 25 februarie 2022. Balanțele trebuie să încerce să nu-și facă dușmani

Astrolog Roxana Lușneac 24.02.2022, 20:21
Horoscop zilnic, vineri 25 februarie 2022. Balanțele trebuie să încerce să nu-și facă dușmani

Astrologul Roxana Lușneac prezintă horoscopul zilei de vineri, 25 februarie 2022. Potrivit previziunilor sale, nativii născuți sub semnul zodiacal al Balanței sunt sfătuiți să nu își dezvăluie trăirile, fiindcă ar putea să atragă invidii. Culorile norocoase al zilei sunt: alb și rose, iar numerele norocoase sunt: 3, 11, 20, 30, 32 și 47.

Horoscopul zilei de vineri, 25 februarie. Balanțele trebuie să evite conflictele

Berbec

Aspectul Lunii în capricorn îți aduce o capacitate deosebită de a pune lucrurile rămase restante în ultima perioadă de timp la punct. Dacă simți că anumiți oameni din jurul tău nu au energie pozitivă încă de dimineață, lasă pentru partea a doua a zilei treburile pe care le ai de rezolvat împreună cu aceștia.

Taur

Luna în capricorn îți dă o șansă foarte importantă de a pune mai mult accent pe tine și pe evoluția ta spirituală. Fie că meditezi sau te rogi, universul îți va asculta cererile dacă ești dispus să te îndrepți către el. Prietenii sau familia te pot susține într-o situație mai dificilă.

Gemeni

Vibrațiile actuale te fac să te iei foarte mult în serios și să nu mai ai timp de discuții sau emoții nesemnificative. Evita să dai energia ta acelor oameni cu care nu ai nimic în comun sau care nu știu să aprecieze valorile pe care le ai tu. Gândește-te mai mult la ceea ce ți-ai dori să faci de unul singur.

Rac

Încă de dimineață te poți trezi cu o energie pozitivă ceea ce înseamnă că vei fi foarte apt să-ți asumi anumite responsabilități sau pur și simplu să te ocupi mai mult de tine sau de familie ta. Universul își dorește ca tu să te reconectezi cu ce și-ar dori sufletul tău.

Leu

Chiar dacă în mod normal aspectele care nu te interesează le mai tratezi cu superficialitate, astăzi este o zi în care te poți simți capabil să fii foarte meticulos în tot. O organizare bună este ceea ce te vă ajuta să-ți pui ordine în acele sectoare ale vieții care nu funcționează așa cum ar trebui.

Trăsătura specială a fiecărei zodii în parte. Leii captează mereu atenţia. Ce adoră să facă Scorpionii
Horoscop vineri, 25 februarie

Fecioară

Iubirea în toate formele ei te poate inspira astăzi în tot ceea ce faci. Este posibil ca o persoană dragă să aibă nevoie de ajutorul sau de susținerea ta morală, iar tu să fii mai de spus ca oricând să fii acolo pentru ea și să-i dai sfaturi prețioase.

Balanță

Având în vedere reușitele pe care poți să le ai în decursul zilei, nu poate nimeni să te judece dacă te lauzi un pic cu realizările personale. Totuși trebuie să ai grijă cu cine împarti aceste sentimente de bucurie pentru a nu-ți atrage invidii sau poate chiar a-ți face dușmani.

Scorpion

Sectorul comunicării este cel care iese în evidență astăzi în harta ta, ceea ce arată că trebuie să înveți să ieși din zona ta de confort pentru a obține rezultate remarcabile. Cumva trebuie să fii propriul tău avocat, apărând ideile care pentru tine reprezintă o prioritate pentru a reuși.

Săgetător

Luna este în semnul tău astăzi, ceea ce înseamnă că aspectele actuale te ajută să te pui pe tine pe primul plan. Evită să porți discuții cu persoane care nu îți aduc o energie bună și cu care nu te simți conectat la nivel sufletesc. Este posibil să ai nevoie să petreci un timp singur pentru a-ți pune gândurile în ordine.

Capricorn

Lună intră în semnul tău astăzi și îți aduce energie și control asupra unor situații care în trecut îți cauzau anxietate. Oameni încep să graviteze în jurul tău în acest moment, era asta îți aduce o stare bună. Încearcă să nu te scuzi în fața celor care în ultima perioadă de timp te-au acuzat pe nedrept.

Vărsător

Este posibil ca cei din jurul tău să fie mai interesați de ceea ce faci tu în acest moment decât în mod normal. Încearcă să iei acest lucru ca un compliment, mai mult decât să te superi, și să folosești toată atenția în avantajul tău. Poate chiar ai ceva de câștigat.

Pești

Anumite persoane din jurul tău au nevoie să le spui adevărul în față, chiar dacă pe moment nu le convine acest lucru. Vibrațiile actuale aduc o energie sensibilă în sfera familiei, ceea ce i-ar putea îndemnat pe aceștia să ia niște decizii greșite

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...