Cele mai bune episoade din Las Fierbinți. Celentano și Firicel au dus PRO TV în vârful audiențelor

Serialul Las Fierbinți este una dintre cele mai vizionate producții PRO TV

Cele mai bune episoade din Las Fierbinți au înregistrat un raiting uriaș, format din telespectatori de toate vârstele din România. Celentano, Firicel și Bobiță au ridicat PRO TV în vârful audiențelor în zilele din timpul săptămânii. Ce era mai plăcut pentru fanii serialului decât să vină seara de la serviciu și să se uite la personajele lor preferate?

Cele mai bune episoade din Las Fierbinți

Cele mai bune episoade din Las Fierbinți. Celentano și Firicel au dus PRO TV în vârful audiențelor

În urmă cu câteva luni s-a încheiat cel de-al 15-lea sezon al serialului Las Fierbinți, unul dintre cele mai urmărite producții PRO TV din întreaga istorie a acestui post de televiziune.

Românii sunt înnebuniți după serial, încă de la primul sezon, deoarece critică, într-o oarecare măsură, mentalitatea și comportamentul românilor simpli, din mediul rural și nu numai. Însă, acest serial este văzut mai mult ca un elogiu al viciilor societății decât ca o critică, iar mulți telespectatori se complac cu ideea, știind că poate și ei se identifică, într-o anumită măsură, cu unele personaje.

PRO TV difuzează Las Fierbinți de opt ani și, după cum spuneam, a ajuns deja la al 15-lea sezon. Seară de seară, fiecare episod a fost urmărit, în medie, de vreo 2 milioane de telespectatori.

Cele mai îndrăgite personaje sunt Celentano, Firicel și Bobiță, care au ridicat postul de televiziune în vârful audiențelor.

Care a fost cel mai vizionat episod din Las Fierbinți

Un bilanț realizat de Pagina de Media arată că cel mai vizionat episod din ultimul sezon a fost cel din luna februarie, intitulat Floare de colț. A fost urmărit de aproape 3 milioane de telespectatori din toată țara. Dintre aceștia, vreo 600.000 sunt telespectatori tineri. Serialul este foarte popular și la oraș. Episodul cu pricina a fost vizionat de 1,4 milioane de români din mediul urban. În general, zece cele mai vizionate episoade n-au avut mai puțin de 2,5 milioane de telespectatori.

Vestea bună vine de la Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano. El a dezvăluit că postul de televiziune pregătește un nou sezon care va fi difuzat din această toamnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI