Cel mai tare mesaj de la Campionatul Mondial. Bannerul special al unui fan ecuadorian pentru soția rămasă acasă

Beatrice Dumitru 27.11.2022, 16:41
Cel mai tare mesaj de la Campionatul Mondial. Bannerul special al unui fan ecuadorian pentru soția rămasă acasă

Campionatul Mondial 2022 din Qatar a adus suprize pe teren, dar și imagini cu jucători sau suporteri care au făcut rapid înconjurul lumii. Este și cazul unui fan al naționalei Ecuadorului aflal în tribune la partida cu Olanda și care i-a transmis un mesaj special iubitei sale rămasă acasă. Iată ce a scris acesta pe banner.

Cea mai tare imagine de la Campionatul Mondial

Cea mai tare imagine de la Cupa Mondială 2022 este cea cu Cristiano Ronaldo din timpul partidei cu Ghana, când a fost suprins de camerele de filmat când a băgat mâna în pantaloni, iar apoi a scos ceva și a început să mestece. Federația din Portugalia a precizat că ar fi fost vorba despre o gumă.

O altă imgine inedită din Qatar, de data aceasta cu un suporter al Ecuadorului, a devenit virală datorită mesajului afișat de acesta în timpul partidei cu Olanda, încheiată 1-1. Bărbatul trebuie să-i dea explicații iubitei sale despre banii împrumutați pentru a ajunge la turneul final.

„Iubito, îți explic acasă ce este cu împrumutul. Te iubesc. Scuze”, a scris suporterul pe cartonul ridicat în timpul meciului.

„Iubito, ești sigură că ai cumpărat bilete în peluza Mexicului?”

O întâmplare haioasă a avut loc și la meciul dintre Argentina și Mexic, în care selecționata condusă din teren de Leo Messi s-a impus cu scorul de 2-0. Doi suporteri mexicani s-au trezit că aveau locuri chiar în muijlocul galeriei Argentinei.

Cei doi, îmbrăcați în echipamentul selecționatei mexicane nu au avut de ales și au urmărit partida în liniște, în timp ce toată lumea din jurul lor era în picioare.

„Iubito, ești sigură că ai cumpărat bilete în peluza Mexicului?

Da, relaxează-te”, este un dialog surprins între unul dintre suporteri și iubita sa, de către un fan argentinian.

Deși naționala lor mai are șanse minime să treacă de faza grupelor, fanii Mexicului nu au ratat ocazia de a mortaliza momentele cu bucuria lui Leo Messi după ce a marcat golul care a deschis drumul Argentinei spre victorie. Aceștia au scos telefoanele și i-au făcut zeci de poze fostului star al Barcelonei. Imaginea a devenit rapid virală pe rețelele sociale, iar cel mai apreciat comentariu a fost „fotografia turneului”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...