Ce ar fi mâncat Cristiano Ronaldo pe teren, la Cupa Mondială. Camerele tv au surprins momentul

Beatrice Dumitru 25.11.2022, 13:51
Ce ar fi mâncat Cristiano Ronaldo pe teren, la Cupa Mondială. Camerele tv au surprins momentul

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United, dar joacă la Cupa Mondială din Qatar și a ajutat Portugalia să câștige partida cu Ghana. Dar nu acestea au fost imaginile care au devenit virale , ci cele în care starul portughez  a fost surprinsă când mânca ceva pe teren.

Ce a mâncat Cristiano Ronaldo pe teren

Cristiano Ronald a stabilit un nou record la vârsta de 37 de ani. Este primul fotbalist care înscrie la cinci ediții ale Campionatului Mondial, după golul marcat pentru Portugalia, din penalty, în partida cu Ghana, dar și al doilea cel mai vârstnic marcator la un turneu final, după camerunezul Roger Milla, în 1990. Prima Cupă Mondială la care a fost prezent starul portughez a fost cea din 2006, din Germania.

Dar după meci au apărut niște imagini inedite cu căpitanul lusitanilor care au făcut rapid înconjurul lumii. Cristiano Ronaldo a fost surpins pe teren de camarele TV în timp ce a băgat mâna în șort și a scos ceva, apoi a băgat în gură. Nu este clar ce a mâncat fostul juctător al lui United, dar cel mai probabil este vorba despre o bucată de baton energizant.

Ce ar fi mâncat Cristiano Ronaldo pe teren, la Cupa Mondială. Camerele tv au surprins momentul
Cristiano Ronaldo surprins în timp ce mânca pe teren. Sursa foto: Twitter

Cristiano Ronaldo, despre recordul stabilit

Starul portughez a reacționat după stabilirea recordului la Campionatul Mondial din Qatar și a mărturisit că este foarte mândru de cel de-al optulea gol marcat la o Cupă Mondială, cel din poarta Ghanei.

Să înscriu în al cincilea Campionat Mondial consecutiv e o sursă de mândrie. E un moment foarte frumos, e al cincilea Mondial pentru mine. Am câștigat, e o vicotire importantă. Știm că în asemenea competiții să pornim cu o victorie este fundamental”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit Marca.

Referitor la despărțirea de „Diavolii roșii”, Cristiano Ronaldo a spus despre Manchester United că este „un capitol închis” pentru el și a subliniat că este „concentrat exclusiv pe Cupa Mondială.

Portugalia va juca următorul meci cu Uruguay luni, 28 noiembrie, în timp ce Ghana se va confrunta, tot luni, cu Coreea de Sud.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...