Cel mai rușinos top făcut vreodată. Cum se comportă artiștii atunci când beau prea mult. Vedeta care a fost dusă pe brațe în mașină

Stan Filon 09.08.2022, 16:58

Artiștii din România trebuie să facă față concertelor îndelungate, trebuie să cânte și pe frig, și pe căldură, așa că mulți apelează la unele „stimulente”. Unele legale, altele mai puțin legale. Noi ne vom axa pe cele legale, respectiv băuturile alcoolice, de care foarte multe vedete din multe domenii s-au înfruptat cu poftă, în mai multe ocazii. De multe ori, ele au ajuns pe prima pagină a ziarelor de scandal, după ce s-au cam făcut de râs, aflate fiind sub efectele aburilor de alcool.

Cel mai rușinos top făcut vreodată

Băuturile alcoolice atrag tot mai mulți români, fie că vorbim despre bărbați sau femei, vedete sau „civili”. Multe dintre cântărețele de la noi, care sunt, din păcate, adevărate modele pentru noua generație, s-au făcut de râs după ce au consumat băuturi alcoolice în exces.

Acestea au fost fotografiate de paparazzy în momente rușinoase și au făcut lucruri despre care, probabil, nici nu își mai aduceau aminte, dacă nu se vedeau pe prima pagină a ziarelor de scandal. În topul rușinos a intrat și Loredana Groza. Artista a fost fotografiată în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, scrie cancan.ro.

Cel mai rusinos top facut vreodata
Lore a intrat si ea in cel mai rusinos top facut vreodata

Vedete care au ajuns pe prima pagină, după un păhărel în plus

Lore se pare că nu s-a mai putut ține pe propriile picioare, chiar dacă sunt tonifiate la sală în fiecare zi. Ei bine, de data aceasta, picioarele sale superbe nu au mai ascultat-o deloc, așa că cineva a fost nevoit să o care pe vedetă până la mașină, unde s-a prelins pur și simplu pe bancheta din spate.

Topul rușinos al vedetelor pasionate de alcool continuă cu Oana Mareș, Rita Mureșan, Delia, Cruduța, dar și celebra scrimeră Ana Maria Brânză care a făcut-o și ea lată în club. Topul este completat de Anna Lesko, Flore Salalidis, Andreea Popescu, Ana Maria Brânză, Monica Columbeanu, Agnes Matoko, Cristina ICH, Wanda, Andreea Popescu, Oana Mareș, Iulia Vântur, Patricia Vizitiu, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Delia, Ramona Gabor, Alina Crișan, Rita Mureșan, Elena Gheorghe, Andreea Podărescu, Marinela Avădani, Adela Popescu, Ruxandra Dragomir, fetele de la Amadeus, Rodica Miron, Loredana Groza, Daniela Crudu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...