Ce ținute au afișat vedetele din România la Untold. Nu te-ai fi așteptat la fiica Andreei Esca să se îmbrace în felul ăsta. GALERIE FOTO

Andra Daoud 09.08.2022, 13:39

Ce de-a șaptea ediție a festivalului de muzică electronică Untold a ajuns la final. Timp de patru zile, peste 200 de artiști români și internaționali au urcat pe scenele de la Cluj-Napoca și au întreținut atmosfera. Peste 350.000 de oameni s-au distrat pe ritmuri de muzică electronică și au etalat ținute de festival. Printre aceștia s-au numărat și multe vedete din România.

Ținutele afișate de vedete la Untold 2022

Vedete de televiziune, artiști, dar și influenceri au participat în număr mare la cel mai mare festival de muzică electronică de la noi. Untold s-a desfășurat în perioada 4-7 august, la Cluj-Napoca, iar participanții nu au mers doar să-i vadă pe artiștii care au urcat pe scenă, ci și să-și etaleze ținutele de festival.

Vedetele care au fost pe Cluj Arena într-una, două, trei sau chiar în toate zilele de festival și-au ales din timp ținutele, și-au pregătit look-urile și s-au asigurat că nu vor trece neobservate. Rețelele sociale au fost pline în ultimele zile de imagini care mai de care mai impresionante de la festival.

Artiștii internașionali care au urcat pe scenă s-au declarat, la rândul lor, impresionați de atmosfera de la Cluj. Pentru unii dintre ei a fost prima participare, în timp ce alții sunt pe lista de invitați încă de la prima ediție.

Ce tinute au afisat vedetele din Romania la Untold. Nu te-ai fi asteptat la fiica Andreei Esca sa se imbrace in felul asta. GALERIE FOTO
Andreea Esca a urcat pe scena de la Untold alaturi de Otrava

„Untold a creat ceva incredibil”

Printre cei care au urcat pe scenă în acest an se numără și J Balvin. Artistul latino a fost impresionat profund de atmosfera de la Cluj și nu s-a ferit de cuvinte mari, atunci când a fost întrebat cum i s-a părut experiența Untold.

„România a fost prima țară în care am fost invitat să cânt în afara continentului Sud-American. Vă sunt recunoscător pentru întreaga susținere. Să fii artist nu e un sprint, e un maraton, iar voi ați făcut ca totul să pară mai ușor. Dacă oferi dragoste vei primi înapoi tot dragoste. Untold, îți mulțumesc pentru invitația de a fi parte din această călătorie. Vă iubesc!

Untold nu e doar unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold a creat ceva incredibil, a dus România dincolo de granițe, e esențial să ai identitate culturală. Asta face Untold.”, acesta a fost mesajul lui J Balvin pentru fanii aflați pe Cluj Arena.

„Am fost întrebat de tour manager-ul meu despre festivalurile în care cred și pe care vreau să le includ în turneul meu de revenire. Am răspuns imediat: Untold, suntem împreună pentru că avem aceeași dragoste pentru muzica electronică. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a spus, la rândul lui, Hardwell.

Urmăriți Impact.ro și pe