Cel mai mare secret al lui Ion Iliescu a fost dezvăluit. Are legătură cu Nicolae Ceauşescu, ce trădare!

Beatrice Dumitru 25.11.2021, 10:16
Cel mai mare secret al lui Ion Iliescu a fost dezvăluit. Are legătură cu Nicolae Ceauşescu, ce trădare!

Nicolae Ceauşescu este fiul lui Ion Ceauşescu, cel mai mic dintre fraţii fostului dictator al României. La aproape 32 de ani de la Revoluție, nepotul lui Nicolae Ceaușescu a povestit lucruri mai puțin cunoscute despre celebra sa familie, dar și despre trecutul lui Ion Iliescu.

Nepotul lui Nicolae Ceaușescu, dezvăluiri despre Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost președintele României în trei mandate. Primul a început pe 22 decembrie 1989, după ce regimul comunist a căzut și Nicolae și Elena Ceaușescu au fugit. Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului dictator comunist, a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune detalii mai puțin știute despre Ion Iliescu, un apropiat al părinților săi.

Nicolae Ceaușescu sau Nicu, așa cum îi spun apropiații, a mărturisit că Ion Iliescu a fost sprijint foarte mult de unchiul său care a condus România timp de 22 de ani. Mai mult, acesta a fost crescut de Nicolae Ceaușescu, cel care l-a trimis și la studii la Moscova.

Cel mai mare secret al lui Ion Iliescu a fost dezvăluit. Are legătură cu Nicolae Ceauşescu, ce trădare!
Nicolae Ceaușescu a condus România 22 de ani.

„În tinerețe, tatăl meu a locuit cu Nicu, Valentin și cu domnul Ion Iliescu la ei în casă, pe strada Herăstrău. Ion Iliescu a fost crescut de Nicolae Ceaușescu. Știu că l-a sprijinit foarte mult, pentru că era un apropiat al tatălui meu.

Pe vremurile alea fondul locativ era probabil foarte rezervat. În virtutea relațiilor pe care le avusese Nicolae Ceaușescu cu tatăl lui Ion Iliescu, care fusese ilegalist, închis pe la Doftana, Târgu-Jiu. Nu avea unde să stea și l-au luat și a stat o perioadă relativ lungă, până a plecat la studii unde a fost trimis, de asemenea, de unchiul meu, la Moscova, unde devenise șeful studenților comuniști de la Moscova”, a declarat Nicu Ceaușescu la emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Frontul Salvării Naționale exista din anul 1982

Nepotul lui Nicolae Ceaușescu a mai dezvăluit că Frontul Salvării Naționale (FSN) exista încă din anul 1982 și tot de atunci se știa că Ion Iliescu urma să fie președintele României, în locul lui Nicolae Ceaușescu. Lucru care s-a întâmplat în decembrie 1989. Nepotul fostului dictactor a mai spus despre Ion Iliescu că era un om inteligent și cult.

În 1982-1983, vorbeam în casă cu tata și cu Nicu (n.r. fiul dictorului Ceaușescu) că la un moment dat tatăl lui (n.r. Nicolae Ceaușescu) va pleca din funcție și va veni Ion Iliescu. Tot atunci tata primea niște semnale din partea Frontului Salvării Naționale, care exista din 25 noiembrie 1982. Scenariul, la vremea respectivă, era exact ce s-a întămplat, numai că s-a oprit la un moment dat, după executarea cuplului prezidențial.

Urmau frații și rudele până la gradul III, casa de la Scornicești să fie rasă de pe fața pământului. Tot acest scenariu era în lumina de a sprijini realizarea socialismului și neîntinarea sa. În materialele de care vă vorbesc eu nu era în mod explicit Ion Iliescu, dar în discuțiile dintre tata și Nicu era foarte apreciat la vremea respectivă Ion Iliescu. Și știau ei, și implicit am auzit și eu, că după ce va fi îndepărtat de la conducerea țării unchiul meu va veni Ion Iliescu”, a mai declarat nepotul lui Nicolae Ceaușescu.

Urmăriți Impact.ro și pe