Andreea Marin, mari probleme de sănătate. Vedeta era în trafic când i s-a făcut rău la volan

Stan Filon, Mihai Ianoși 28.08.2021, 18:47
Andreea Marin, mari probleme de sănătate. Vedeta era în trafic când i s-a făcut rău la volan

Andreea Marin a trecut prin sperietura vieții, după ce i s-a făcut rău la volan. Vedeta s-a panicat și a fost nevoită să tragă pe dreapta, pentru a nu produce vreun accident. Incidentul a avut loc recent, iar prezentatoarea de televiziune a dat acum mai multe detalii.

Andreea Marin a avut mari probleme de sănătate

Andreea Marin a trecut prin clipe cumplite, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că a fost nevoită să tragă imediat pe dreapta și a reușit să ceară ajutorul la 112, temându-se efectiv pentru viața ei.

Vedeta a asociat imediat durerile și starea de rău cu care se confrunta cu semnalele unui infarct, dar, din fericire, medicii au ajuns imediat la mașina sa și au început investigațiile medicale. Tot salvatorii au fost cei care i-au adus și vestea bună: vedeta s-a înșelat și nu a suferit un infarct. De vină ar fi fost stresul și oboseala pe care a acumulat-o în ultima vreme.

Andreea Marin, mari probleme de sanatate
Andreea Marin, mari probleme de sanatate

A sunat la 112

Andreea Marin s-a mai găsit în situații limită, în viața ei, când a fentat elegant moartea. Vedeta a pierdut două sarcini, dar nu s-a știut mult timp despre aceste episoade triste din viața ei. Vedeta a decis să vorbească despre prima experiență nefericită, când a pierdut fătul și a fost la un pas să-și piardă chiar viața, din cauza problemelor de sănătate. 

”Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.»

În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, declara Andreea Marin. Iar șansele i-au surâs. Are o fiică acum în vârstă de 14 ani, pe Violeta, care s-a născut în timpul mariajului vedetei de televiziune cu artistul Ștefan Bănică Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...