Cel mai bun fotbalist din finala Ligii Campionilor are o mașină surpriză. Găsești mai scumpe în parcarea multor blocuri din București

Nicu Stan, Alexandra Chiric 30.05.2021, 16:40
Cel mai bun fotbalist din finala Ligii Campionilor are o mașină surpriză. Găsești mai scumpe în parcarea multor blocuri din București

Cel mai bun fotbalist din finala Ligii Campionilor are o mașină surpriză. Găsești mai scumpe în parcarea multor blocuri din București. Cât de modest este fotbalistul, vedeți în articolul de mai jos.

Cel mai bun jucător al finalei Ligii Campionilor, un fotbalist modest. Conduce aceiași mașină de 6 ani. Salariul i-ar permite să-și cumpere 3 mașini pe zi

Cel mai bun fotbalist din finala Ligii Campionilor, are o mașină surpriză. Găsești mașini mult mai scumpe în parcarea multor blocuri de cartier din București.

Finala UEFA Champions League a fost câștigată, ieri seara, de Chelsea Londra, cu scorul de 1-0. Londonezii s-au impus pentru a doua oară în Champions League, datorită golului marcat de Kai Havertz, în minutul 43. Astfel, Chelesea Londra a câștigat pentru a doua oară trofeul suprem al celei mai importante competiții europene intercluburi, prima dată întâmplându-se în anul 2021.

N'Golo Kante conduce un Mini Cooper din 2015
N’Golo Kante conduce un Mini Cooper din 2015

N’Golo Kante, cel mai bun fotbalist al finalei UEFA Champions League

Mijlocaşul francez N’Golo Kante a fost desemnat cel mai bun fotbalist al finalei UEFA Champions League. N’Golo Kante a avut o influenţă incredibilă la mijlocul terenului, unde a dominat duelurile cu adversarii, blocând toate inițiativele jucătorilor de la Mancester City.

Premiul de omul meciului în finala cu Manchester City este al treilea consecutiv pentru N’Golo Kante în UEFA Champions League, după ce a fost desemnat și în meciurile tur-retur din semifinale.

Cât câștigă N’Golo Kante pe săptămână

Chiar dacă, N’Golo Kante a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului în UEFA Champions League, jucătorul dă dovadă de o modestie incredibilă. Francez de origine maliană, N’Golo Kante câștigă săptămânal 325.000 de euro, însă conduce aceeași mașină din anul 2015 și nu are de gând să o schimbe.

În ciuda sumei uriașe de bani pe care o câștigă la Chelsea, 1,3 milioane de euro pe lună, N’Golo Kante conduce în continuare același Mini Cooper pe care l-a achiziționat în anul 2015, când încă juca la Leicester City.

N’Golo Kante, mulțumit de mașina pe care o are

De altfel, această mașină este prima lui mașină pe care și-a cumpărat-o de când a venit în Anglia.

”Nu am fost niciodată acel tip de persoană căreia să-i placă mașinile mari, scumpe. Când era mai tânăr am avut ambiția de a deține o mașină. Acum conduc un Mini. Este mașina pe care am cumpărat-o când jucam la Leicester, prima mea mașină în Anglia. O persoană mi-a povestit despre acest brand, am făcut un test drive, mi-a plăcut și am cumpărat-o. O conduc cu plăcere”, a spus N’Golo Kante într-un interviu pentru BBC.

N’Golo Kante câștigă 3 mașini pe zi, ca cea pe care o deține

O astfel de mașină, ca aceea pe care N’Golo Kante o conduce, are un preț de vânzare pe siteurile de comercializare auto de la noi de aproximativ 15000 de euro.

La salariul pe care îl are la Chesea, N’Golo Kante își permite să își cumpere aproximativ trei mașini pe zi, ca cea pe care o conduce, acesta câștigând pe zi în jur de 46000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe