Cel mai bun cadou pentru câini și pisici. Specialiștii s-au pus, în sfârșit, de acord

Beatrice Dumitru 23.11.2022, 11:51
Cel mai bun cadou pentru câini și pisici. Specialiștii s-au pus, în sfârșit, de acord

Spre deosebire de oameni, care fac bilețele cu ce își doresc să primească de sărbători sau cu vreo ocazie specială, animalele de companie nu pot da indicii și nici nu pot spune ce bunătăți ar dori să găsească sub bradul de Crăciun. Dar specialiștii îți spun care este cel mai bun cadou pentru câini și pisici.

Cadouri pentru animalele de companie

Dacă ești copleșit de toate produsele de pe piață și nu știi ce să îi cumperi animalului tău de companie, nu trebuie să-ți mai faci griji, deoarece experții au ales o întreagă gamă de cadouri pentru acestea. Când vine vorba de cumpărarea de jucării pentru câinele sau pisica ta, este esențial să îl cunoști foarte bine, să știi ce personalitate are sau ce îi place să facă cu jucăriile lui sau cum îi place să se joace.

Este bine să cauți jucării care să îți permită să te joci cu câinele sau pisica ta. Potrivit experților, produsele care permit oamenilor să interacționeze cu animăluțele lor ajută la întărirea legăturii om-animal.

Cel mai bun cadou pentru câini și pisici. Specialiștii s-au pus, în sfârșit, de acord
Cadouri pentru câini și pisici.

Ce poți cumpăra pentru câinele sau pisica ta

Pisicile, la fel ca și câinii, au momente când aleargă prin casă, dar acest lucru poate deveni puțin banal. De aceea, tunelurile sunt perfecte pentru a le face joaca mai interesantă.

Spiralele din plastic sunt eficiente și ar putea fi un cadou grozav pentru feline. Micile pisicuțe se vor distra de minune jucându-se cu aceste spirale prin casă.

Dacă dorești să-ți bucuri câinele sau pisica cu o jucărie care să nu fie din plastic, cumpăra-i bile din pâslă, într-o varietate de culori strălucitoare.

Este convenabil să găsești un băț la întâmplare în parc cu care să se joace cîinele tău, dar nu este de sigur pentru că se pot crăpa și rupe și le pot înghiți. dar un bețișor din plastic este o opțiune mult mai sigură. De asemenea, o jucărie minge arici cu sunet poate fi întotdeauna pe placul câinelui tău.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...