Cei mai sexy concurenți de la Survivor, din toată lumea. Cei mai tari bărbați din concurs

Daria Petrescu 03.04.2021, 08:49
Cei mai sexy concurenți de la Survivor, din toată lumea. Cei mai tari bărbați din concurs

Survivor” este unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune,  având o istorie de peste 20 de ani, în străinătate. La noi, emisiunea a ajuns la cel de-al doilea sezon și se bucură de un succes impresionant, în rândul publicului. Faimoșii și Războinii fac spectacol în fiecare săptămână pe traseu, reușind să demonstreze că sunt extrem de puternici. Dacă până acum s-a tot vorbit despre aparițiile sexy feminine din cadrul show-ului Survivor, iată că nici aparițiile masculine nu sunt de neglijat. Iată câțiva dintre  cei mai sexy concurenți de la Survivor, din toată lumea.

Cei mai tari bărbați din concursul Survivor

Culiță Sterp

Culiță este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar acum a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor. Face parte din echipa Faimoșilor și a fost desemnat de publicul de acasă, ca fiind cel mai sexy bărbat din Republica Dominicană.

Fanii sunt extrem de încântați de concurenții sezonului 2 al show-ului fenomen de la Kanal D, printre care se află cântăreți extrem de iubiți de către publicul din țara noastră, dar și sportivi de renume.

La scurt timp după ce a început Survivor România 2021, fanii au făcut și un clasament interesant în ceea ce îi privește pe concurenții de anul acesta, atât faimoși, cât și războinici.

La finalul clasamentului, Culiță Sterp a fost ales ca fiind cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. Mai mult, fanii speră ca acesta să câștige.

Jador

Pe lângă faptul că Jador a fost votat ca fiind cel mai popular concurent de la Survivor România, el aflându-se în fruntea categoriei „Mister Popularitate”, acesta este considerat și unul dintre cei mai sexy.

Marius Crăciun

Marius Crăciun face parte din echipa Războinicilor, de la „Survivor România 2021”. Fostul concurent de la Ferma a practicat 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour. În timpul liber practică bodybuilding și fitness.

Războinicul s-a înscris la Survivor România pentru că își dorește să demonstreze că are abilitățile necesare unei astfel de competiții.

Andi Constantin a făcut senzație la Survivor România, sezonul 1

Andi Constantin a devenit cuboscut la „Insula Iubirii”, ca și ispită. Apoi, a participat la Survivor România 2020, unde a demonsrat că este un bărbat puternic. În prezent, Andi este Burlacul, la Antena 1, unde speră să își găsească jumătatea.

Andi Constantin

Este atlet de performanta, practica fitness de peste 10 ani si este multiplu campion national la aceasta ramura sportiva. Are ca background sportiv si karate, kick-boxing si kempo si, in paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. De altfel, acesta a fost considerat una dintre cele mai sexy ispite masculine de la Survivor.

„Am ales sa particip la pentru ca sunt un adept al provocarilor, am o fire competitiva si pentru ca simt nevoia de o iesire din cotidian, de o  schimbare de directie de la regulile inguste ale societatii”, declara Andi Constantin în urmă cu un an

Dan Rengering

Cei mai sexy concurenți de la Survivor din străinătate

Dan Rengering

A fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor, dar și sexy, acesta având milioane de fani după apariția în emisiune, potrivit goldderby.com. Extrem de puternic pe teren, acesta a avut o relație bună și cu ceilalți colegi din emisiune.

Albert Destrade (Pacificul de Sud)

Albert Destrade

Albert este probabil unul dintre cei mai răi finaliști din istoria Survivor. Nu a câștigat niciun vot pentru aînvinge,  după ce nu a reușit să demonstreze că a urmat orice mișcare impresionantă din joc. În cele din urmă, el a demonstrate că este un bun jucător, chiar dacă nu a fost un favorit al publicului.

Joaquin Souberbielle (Worlds Apart)

Joaquin Souberbielle

Joaquin nu s-a priceput prea bine la Survivor, la fel, dar există ceva despre felul în care a ajuns pe plajă în acea primă zi într-un costum complet, care atras atenția tuturor. A fost desemnat cel mai sexy concurent al sezonului.

Malcolm Freberg (Filipine, Caramoan, Game Changers)

Malcolm Freberg

Malcolm Freberg a fost unul dintre cei mai bine primiți concurenți din echipă. Până la sfârșitul sezonului inițial, el se afla într-o alianță de grup și apoi a devenit o țintă imensă. El avea nevoie de imunitate pentru a ajunge la final. Din păcate, el a pierdut, dar a rămas unul dintre cei mai sexy concurenți.

Urmăriți Impact.ro și pe