Cea mai scurtă căsătorie din lume: au divorțat după dansul mirilor. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cătălina Burghelea 09.02.2022, 13:22
Cea mai scurtă căsătorie din lume: au divorțat după dansul mirilor. Ce s-a întâmplat, de fapt

Clipele frumoase trăite de un cuplu la propria nuntă au devenit un real coșmar. Cei doi miri au ajuns la divorț, la puțin timp după ce și-au jurat iubire și credință veșnice. Care a fost motivul real al disputei și ce i-a determinat pe însurăței să devină din suflete-pereche dușmani? Citește mai departe, pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt.

Cât a durat cea mai scurtă căsătorie din lume

Un cuplu de tineri a stabilit un record pentru cea mai scurtă căsătorie din lume, după ce a decis să divorţeze imediat după dansul mirilor. Se pare că melodia aleasă de mireasă nu a fost pe placul familiei mirelui, ceea ce a provocat o ceartă uriașă între proaspeții căsătoriţi. Cântecul se numește „Mesaytara”, care în traducere înseamnă „Sunt dominant” sau „Te voi controla”. Versurile piesei au fost luate mult prea în serios de rudele bărbatului, care au contestat vehement alegerea tinerei mirese. Nunta cu final nefericit a avut loc în Bagdad, Irak.

De ce au divorțat cei doi miri

Mirele a divorțat de soție chiar în timpul nunții lor, în timp ce mireasa cânta o melodie siriană „provocatoare” la nuntă. Potrivit Gulf News, piesa a fost principalul motiv din spatele divorțului cuplului la nuntă. Se pare că mireasa dansa pe ritmul cântecului, pe care mirele și familia lui l-au considerat sfidător.

Versurile unei melodii, considerate sfidătoare

„Sunt dominant, vei fi condus de ordinele mele stricte” / „Te voi înnebuni, dacă te uiți la alte fete de pe stradă”, sunt câteva dintre versurile melodiei lui Lamis Kan care au stârnit polemica între cele două familii. În cele din urmă, tinerii nu s-au mai putut înțelege, iar cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un calvar. Ceremonia s-a încheiat cu un divorţ după doar câteva minute de la dansul mirilor.

În timp ce mireasa dansa pe cântec și savura momentul rochiei de mireasă, familia mirelui scotea flăcări pe nas. Rudele tânărului nu au fost deloc impresionate de fericirea miresei, ceea ce a dus la izbucnirea conflictului dintre cele două familii, potrivit The Mirror.

Divorțuri cauzate de anumite piese

Ulterior, mirele a declarat că s-a simțit profund jignit de muzica aleasa de mireasa lui, așa că a cerut divorțul. Totuși, nu este prima dată când o piesă distruge o familie. În 2021, un cuplu din Iordania a divorțat tot din cauza unui cântec.

La începutul lunii februarie, o femeie a dezvăluit motivul pentru care s-a despărţit de soţul ei, la doar o zi de la nuntă. Bărbatul ar fi ignorat o regulă extrem de importantă pe care aceasta i-o ceruse, demonstrându-i astfel că nu o respectă suficient.

Proaspăta mireasă a explicat că s-a căsătorit chiar înainte de Crăciun, dar la început de 2022 speră să obțină cât mai repede decizia de divorţ sau de anulare a mariajului. Motivul? De vină ar fi lipsa de respect a soţului ei.

Dedicație ofensatoare făcută de mireasă

Într-un alt incident, Libanul a asistat la un incident similar cu ani în urmă, din cauza cântecului „I love you Donkey”. Potrivit presei locale, un mire a divorțat de soția sa la nuntă, după ce aceasta a dansat pe melodie. Bărbatul a povestit că mireasa l-a anunțat că i-a pregătit o surpriză cu următoarea melodie, pentru a-i arăta că „iubește…un măgar”. Acesta a  spus că a simțit o mare furie în acele momente, ceea ce l-a determinat să divorțeze imediat de mireasa sa, fără ezitare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...