Cum arată acum fosta soție a lui Vladimir Putin. Ludmila a divorțat de președinte și s-a recăsătorit

Nicu Stan 27.01.2022, 19:54

Cum arată acum fosta soție a lui Vladimir Putin. Ludmila a divorțat de președintele Rusiei și s-a și recăsătorit. Unul dintre cei mai puternici și temuți politicieni din lume, Vladimir Putin este extrem de discret în ceea ce privește viața privată. Pe cât de cunoscut este el, atât de puține lucruri se știu despre fosta lui soție.

De ce s-a despărțit Vladimir Putin de soția lui. Cum arată acum Lyudmila

Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, pe numele de fată, Shkrebneva, este năcută la Kaliningrad,pe 6 ianuarie 1958. Înainte de a-l cunoaște pe Vladimir Putin, ea a lucrat ca însoțitoare de zbor pentru pentru compania națională de zbor Aeroflot.

Mai târziu a absolvit Facultatea de Spaniolă și Filologie la Universitatea din Leningrad. Astfel, fosta doamnă Putin vorbește fluent franceză, germană și spaniolă.

Vladimir Putin la nunta cu Lyudmila
Vladimir Putin la nunta cu Lyudmila

Când și-a cunoscut Vladimir Putin soția

Lyudmila și Vladimir s-au cunoscut în St. Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun. Vladimir Putin și Lyudmila s-au căsătorit în vara anului 1983 și au format un cuplu în următorii 30 de ani.

Cei doi au două fete împreună, Maria și Katerina, născute în 1984 și 1985, însă despre care lumea cunoaște foarte puține detalii, întrucât acestea au fost ținute departe de ochii lumii.

Fetele au primit numele bunicilor

Ambele fete au fost numite după bunici. Porecla Mariei este Masha, iar porecla Katerinei este Katya. Când Vladimir Putin a devenit președinte în anul 2000, cele două fete au fost retrase de la școală și educate acasă de un profesori pivați.

Chiar și când s-au făcut mari, fiicele lui Vladimir Putin au mers la Universități sub nume false, pentru a nu dezvălui cine sunt cu adevărat.

Lyudmila nu a fost lăsată să iasă în față

După ce a activat ca ofițer în anii 80, Vladimir Putin și soția s-au reîntors să locuiască la St. Petersburg, unde el a început să lucreze la Guvern. Și doamna Putin ar fi avut visuri la fel de ambițioase, însă liderul a considerat că trebuie să stea departe de viața publică, acesta vrând o nevastă mai modestă, care să nu iasă în evidență.

Conform presei, Lyudmilei nu i-ar fi plăcut rolul de Primă Doamnă, de care ar fi fost chiar surprinsă și nepregătită.

Lyudmila și-a luat un soț cu 20 de ani mai tânăr

În 2013, după ce separarea oficială a fost anunțată, Lyudmila spunea că mariajul lor s-a încheiat din cauza faptului că ea și soțul ei abia se mai vedeau. Vladimir Putin este complet absorbit de funcția lui, copiii au crescut și ei nu îi plac aparițiile publice. Astfel, ea s-a ținut departe de ochii presei, iar la un moment dat, în presa rusă chiar s-a scris că ea ar fi ales să locuiască într-o mânăstire.

În 2016, s-a spus că fosta doamnă Putin s-a recăsătorit, cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, Artur Ocheretny. Acesta este directorul Centrului nonprofit pentru Dezvoltarea și Comunicare Intrepersonală.

Urmăriți Impact.ro și pe